Haberler

Erciyes Cup Basketbol Turnuvası Başlıyor

Agü Spor'un bu yıl 9'ncusunu düzenleyeceği Erciyes Cup'a Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden 6 takım katılacak.

Agü Spor'un bu yıl 9'ncusunu düzenleyeceği Erciyes Cup'a Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden 6 takım katılacak.

Karşılaşmalar, basketbolseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde 2-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Erciyes Cup'a AGÜ Spor, Mersin Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Üniversitesi, Canik Belediyespor, Adana ASKİ ve Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi takımları katılacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden altı takımın yer aldığı Erciyes Cup turnuvasının ilk gününde saat 14.00'te Mersin Büyükşehir Belediyespor- İstanbul Üniversitesi, saat 16.00'da Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi-Canik Belediyespor, saat 18.00'de ise AGÜ Spor-Adana ASKİ maçları oynanacak.

Erciyes Cup'ta 2'nci gün maçlarında, Mersin Büyükşehir Belediyespor-Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi, Adana ASKİ- İstanbul Üniversitesi ve AGÜ Spor-Canik Belediyespor karşılaşmaları oynanacak.

Kupanın 3'üncü. ve son gün maçlarında ise Adana ASKİ-Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Canik Belediyespor ve AGÜ Spor-Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor İstanbul Üniversitesi Erciyes Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title