Haberler

Erbakan, Çocukluğunun Geçtiği Evi Ziyaret Etti

Kapatılan Refah Partisi (Rp) Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Miting İçin Geldiği Trabzon'da Çocukluğunun Geçtiği Evi de Ziyaret Etti.

Kapatılan Refah Partisi (RP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan, miting için geldiği Trabzon'da çocukluğunun geçtiği evi de ziyaret etti.

Trabzon Meydan Parkı'nda Saadet Partisi (SP) tarafından düzenlenen mitinge katılan Erbakan, mitingin ardından Orta Hisar Mahallesi'nde bulunan ve çocukluğunun bir kısmının geçtiği evi ziyaret etti. Tadilat halindeki eve SP Trabzon milletvekili adayı Şeref Malkoç'la birlikte gelen Erbakan, otomobilinden inmeden bir süre evi seyretti. Babasının görevi nedeniyle birçok şehir gezdiklerini söyleyen Erbakan, ilkokulu 1930'lu yıllarda geldiği Trabzon'da tamamladığını ve bu şehirde birçok anısı olduğunu dile

getirdi. Oldukça duygulandığı gözlenen Erbakan, yanına gelen vatandaşlarla selamlaşırken, bir kadının kucağındaki küçük çocuğu sevdi.

(MU-MU-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title