Haberler

Erbaa'da Kadir Gecesi

Güncelleme:

Erbaa'da Kadir gecesi büyük bir huşu ile idrak edildi.Bütün camilerin dolup taştığı gecede ailelerin çocukları ile camileri doldurduğu görüldü.

Belediye ise geleneksel hale getirdiğimiz,her kandil de olduğu gibi Kadir gecesinde de hemşerilerimize meyve suyu ve un helvası ikram etti.

Cumhuriyet Meydanında ikram edilen helvadan yemeğe gelen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Yenihan Kadir gecesi ile ilgili duygularını şöyle ifade etti;" Her kandil ve mübarek gecelerde olduğu gibi bu gecede halkımıza helva ve meyve suyu ikramında bulunduk ve bende buraya hemşerilerimle birlikte helva yemeğe geldim.Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de ifade edildiği gibi bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek geceye kavuşmuş bulunmaktayız.Bu gece hemşerilerimden dileğim, Milletimizin bekası ,devletimizin bölünmez bütünlüğü,zalimin zulmü altında inleyen tüm din kardeşlerimiz,Çin esaretinde bulunan Doğu Türkistan da ki kardeşlerimiz hatta tüm mazlum insanlar için dua etsinler.Çünkü güzel niyet ve samimiyet ile edilen dualar bu gece boş çevrilmeyecektir.Rahmetin ,bereketin ve mağfiretin bol olduğu bu geceyi Cenab-ı Hak hepimize layıkı ile idrak etmeyi nasip etsin"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title