Haberler

Emmy Ödüllü Filmler ve Diziler Sadece D-Smart'ta

Güncelleme:

D-Smart, 64. Primetime Emmy Ödülleri'nde ödül alan dizileri ve filmleri izleyicisi ile buluşturacak.

Ödüllü film ve ödüllü dizileri Türk seyircisiyle TV'de ilk kez izleyicisiyle buluşturmaya devam eden D-Smart, 64. Primetime Emmy Ödülleri'nde ödül alan filmleri ve dizileri de ekranlara getirecek.

"Yaratıcı Sanat" ve "Yayın" olmak üzere 2 ayrı kategoride verilen ödüllerde, D-Smart kanallarında yayınlanan ve yayınlanacak olan film ve diziler toplamda 18 ödül aldı.

John Heilemann ve Mark Halper'ın ortak kaleme aldıkları 'Behind the Scenes of the American Elections " (Amerikan Seçimlerinin Perde Arkası) adlı kitaptan uyarlanan ve 2008 Eylül'ünde gerçekleştirilen Amerikan Başkanlık seçimlerinde Barack Obama ve John McCain arasındaki çekişmeye Alaska valisi Sarah Palin'in dahil olma sürecine odaklanan yapımcıların birinin Tom Hanks olduğu, başrollerini Julianne Moore Ed Harris ve Woody Harrelson'ın paylaştığı 5 Emmy Ödüllü "Game Change" "TV'de ilk kez" ve sadece D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de yayınlanacak.

Amerika'nın en ünlü çiftlerinden birinin Ernest Hemingway ile Martha Gellhorn'un hikayesini anlatan ve bu sene Emmy Ödüllerinde 2 ödül alan, başrollerini Nicole Kidman ve Clive Owen'ın paylaştığı Hemingway & Gellhorn filmleri" TV'de ilk kez" ve sadece D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de izleyicilerle buluşacak.

"Yaratıcı Sanat" kategorisinde 3, "Yayın" kategorisinde 1 olmak üzere toplam 4 ödül alan, 1920'lerde Atlantik City'yi yönetmiş hem politikacı, hem gangster olan Nucky Thompson'ın ilginç ve çarpıcı hikâyesini anlatan "Boardwalk Empire" dizisi, önümüzdeki aydan itibaren ilk sezonuyla D-Smart 19. kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de yayınlanacak.

Bu yıl Emmy ödüllerinde "En İyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülü alan Julia-Louis Dreyfus başrolünde olduğu Veep senatör Selina Meyer Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni başkan yardımcısı olarak atandıktan sonraki maceralarını Beyaz Sarayı tiye alarak anlatan mükemmel bir komedi dizisi. Veep Kasım ayı itibariyle D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de ekranlara gelecek.

2012 Emmy Ödüllerinde Drama Dizisi dalında en iyi dizi, en iyi kadın ve erkek oyuncu ödülü de dahil toplam 6 ödül kazanarak büyük bir başarı gösteren, başrolünde Claire Danes'in yer aldığı  "Homeland" adlı dizi ise 2.sezonuyla yakında D Smart 16. kanal Fox Crime ve Fox Crime HD'de yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barack Obama D Smart Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title