Haberler

Caddeye Sarhoş İnen Kadın, Polislere Sevgilisini Arattı

Güncelleme:

Konya'da elinde içki şişesiyle sürücülerin geçtiği caddenin ortasında yürüyen 46 yaşındaki H.U., olay yerine gelen polis ekiplerinden sevgilisini çağırmalarını istedi.

Konya'da, sevgilisinin kendisini dövdüğünü öne süren H.U. (46) adlı kadın, elinde içki şişesiyle sürücülerin geçtiği caddenin ortasında yürüdü. Polis ekipleri, H.U.'nun isteği üzerine cep telefonundan sevgilisini aradı; ancak çağrılan kişi gelmedi. Yol kenarına güçlükle alınan H.U.'yu polisler evine götürdü.

VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

Olay, saat 10.30 sıralarında, kentin işlek yerlerinden Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen H.U., elinde içki şişesiyle caddenin ortasında, sürücülere aldırış etmeden yürümeye başladı. Kadına çarpmamak için manevra yapmak zorunda kalan sürücüler, polise haber verdi.

Caddeye Sarhoş İnen Kadın, Polislere Sevgilisini Arattı

POLİSLERDEN SEVGİLİSİNİ ÇAĞIRMASINI İSTEDİ

İhbarla olay yerine gelen polisler, H.U.'yu yolun kenarına aldı. Yanına gelen polislerden sevgilisini çağırmalarını isteyen H.U., elindeki içki şişesini alan ekiplere tepki gösterdi.

Caddeye Sarhoş İnen Kadın, Polislere Sevgilisini Arattı

ARADILAR, GELMEDİ

Polisler, H.U.'nun cep telefonundan erkek arkadaşını aradı; ancak sevgilisi gelmedi. H.U., erkek arkadaşının kendisini dövdüğünü ileri sürdü. Polis ekipleri, güçlükle ikna ettiği H.U.'yu bölgeden uzaklaştırıp, evine götürdü.

Caddeye Sarhoş İnen Kadın, Polislere Sevgilisini Arattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

Nadir:

Aslan sütü, dür milli ickimiz sayilir afiyet olsun.

15
22
yanıtYanıtla
Hayırdır:

Bir Bilgi : Türkiye ‘de en çok içki satışında Konya birinci sırada.. ne kadar ilginç değil mi??

20
14
yanıtYanıtla
Konyalı:

Konya, alkollü içki satıcısı bazında Türkiye''de 64. sıradadır, Açık alkollü içki satıcı sayısı bazında ise 48. sıradadır. Tüketimle doğrudan ilişkilendirilemez diyebilirsiniz, ama aslında ilişkilendirilebilir. Eğer hala ısrarla, ''yok arkadaş yanlışınız var'' diyen varsa Mey İçki CEO''su Galip Yorgancıoğlu''nun da il bazında ''Edirne ve Tekirdağ''ın en çok alkollü içki tüketilen iller olduğunu açıkladığını belirtelim

yanıt7
yanıt0
cahil:

bu bilgiyi bi araştır istersen.

yanıt3
yanıt0
Karamelek:

Konyada içki değil alkol dağıtım noktalarına yakın, illaki içki tüketimide vardır ama tüketimde 1. olacak kadar değil

yanıt3
yanıt0
GERÇEKLER:

En çok kolonya Konya''da üretildiği için en çok alkolün Konya''da tüketildiği görülmektedir. Yoksa insanlar tarafından en çok alkol tüketildiği için değil. Bu yanlış anlaşılmayı bir kere açıklamak gerekir. Yanlış bilgilerle Konya halkı ile ilgili olarak yanlış kelimeler kulllanmamak gerekir.

yanıt1
yanıt0
salla:

ne biliyorsun . istatistik mi yaptın

yanıt0
yanıt0
fırat konya:

şehir efsanesi ve sen de güzel konyamıza iftira atanlardan oldun. vebalini aldın o kadar insanın ?

yanıt1
yanıt0
Ahmet:

Konyalı değil bu. Resmen çingene...

14
10
yanıtYanıtla
KERPiC AHMET:

Roman vatandaslarin ''oy''larina göz diktiginde ''Roman kardeslerimiz'', at Üsküdar''i gectikten sonra da ''cingene'', öyle mi rezil. . .

yanıt10
yanıt11
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title