Haberler

Edremit'te Yangın Paniği

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, okulun karşısındaki bir apartmanın çatı katında çıkan yangın paniğe sebep olurken, çatıda güneş enerjisi montajı yapan bir usta dumandan zehirlendi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, okulun karşısındaki bir apartmanın çatı katında çıkan yangın paniğe sebep olurken, çatıda güneş enerjisi montajı yapan bir usta dumandan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi İleri Caddesi'ndeki 40 numaralı sitenin çatı katında, güneş enerjisi paneli montajı yapılırken yangın çıktı. Yangın başladığını gören ustalar çatıdan inerken, bir usta dumandan etkilenerek, mahalleli tarafından otomobil ile Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sitede oturan bir kadın, sokağa geldiğinde kendi dairesinin yandığını sanarak feryat etmeye başladı. Kadın, zabıta görevlileri tarafından sakinleştirildi. Çatıda beslenen çok sayıda güvercinin de telef olduğu öğrenilirken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için büyük çaba sarf etti.

Şehit Hamdibey İlköğretim Okulu'nun karşısındaki apartmanda çıkan yangına, merdivenli itfaiye aracından su sıkıldı. Çok sayıda polis ve zabıta görevlisi, sitenin ön ve arka cephelerindeki sokakları güvenlik şeridi ile kapattı. Yangını okuldan izleyen öğrenci ve eğitimciler büyük korku yaşadı.

Çatının tamamen kül olduğu yangının bitişik apartmanlara sıçramaması için itfaiye seferber oldu. Yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da olay yerine giderek, söndürme çalışmalarını takip etti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edremit Devlet Hastanesi Cumhuriyet Mahallesi Balıkesir Politika Güncel Haberler

title