Haberler

Edremit Belediyesi'nden Sanat Galerisi

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Tarafından Akçay Beldesinde Bulunan 1 Nolu Çay Bahçesi'nde Sanat Galerisi Açıldı.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından Akçay beldesinde bulunan 1 Nolu Çay Bahçesi'nde sanat galerisi açıldı.

"Hünerli Elim Huzurlu Evim" adlı kültür ve sanat galerisinin açılışını Kaymakam Şefik Aydın, Belediye Başkanı Yunus Bozbey ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yeler yaptı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Ev hanımlarımızın tüketici konumundan üretici konuma geçmeleri ve ev ekonomilerine katkı sağlamaları bizleri sevindiriyor. Açmış olduğumuz kurslar sayesinde, ev hanımlarımız meslek sahibi oluyor. Her yıl bu kurslarımız sayesinde onlarca ev hanımı kardeşimiz ev ekonomisine katkı sağlıyor. 'Hünerli Elim Huzurlu Evim' adlı kültür ve sanat galerimiz ile; Ahşap boyama, resim, el sanatları ve bindallı kursu öğrencilerimiz yaz sezonu boyunca açık kalacak galeride ürünlerini sergileyerek satma imkanı bulacaklar. Bu galerinin açılmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Yaz Sezonu boyunca açık kalacağı öğrenilen kültür ve sanat galerisinde, resimden, ahşap boyama çalışmalarına, el sanatları eserlerinden, bindallı elbiselere kadar binlerce ürünün satışa sunulduğu bildirildi.

(SŞ-MŞ) 30.06.2008 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title