Haberler

Edirne - Pamukoğlu: "Bizim Partinin Büyüdüğünü Yurt İçinden

Hak ve Eşitlik Partisi (hepar) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Genel Seçimlere Bir Yıl Kaldığını Belirterek, "seçimlerden Hükümet ve İktidar Beklentimiz Var. Herkes Çok Şaşıracak, Fakat Bizim Partinin Büyüdüğünü Yurt İçinden Önce Avrupalılar Gördü" Dedi.

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, genel seçimlere bir yıl kaldığını belirterek, "Seçimlerden hükümet ve iktidar beklentimiz var. Herkes çok şaşıracak, fakat bizim partinin büyüdüğünü yurt içinden önce Avrupalılar gördü" dedi.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, İstanbul'dan karayolu ile Edirne'ye geldi. Partisinin Edirne İl Başkanlığı binasının açılışına katılan Pamukoğlu, Türkiye gündemin uzak olarak, günlerdir sabah 9'dan gece 24'e kadar ziyaretlere yaparak vatandaşlarla sohbet ettiğini söyledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pamukoğlu, CHP lideri Deniz Baykal ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen kamera kayıtlarından habersiz olduğunu söyledi.

Magazin tarzı konuları sevmediğini belirten HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, "Halk inim inim inliyor. Bunların arasına bir de bu tip şeyler giriyor. Yok Anayasa şöyleymiş böyleymiş. Bunların hepsi bana göre tali şeyler. Ama dijital sistemler ve internet olarak şunu biliyorum. Her şeyi yapmak mümkün şuan sistem şöyle işliyor. Bu Köroğlu türküsü gibi tüfek icat oldu mertlik bozuldu. Bu dijital sistemle de ne doğru ne yanlış her şey birbirine içine girdi" dedi.

"ÖNCE AVRUPA BİRLİĞİ GÖRDÜ"

Genel seçimlerden hükümet ve iktidar beklentisi olduğunu belirten Pamukoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim partinin büyüdüğünü yurt içinden önce Avrupalılar gördü. Ekim ayında daha bir yılık parti için Avrupa Birliği ilerleme raporunda biz yer aldık. 'Türkiye'de bir parti kuruldu' diyor AB, büyüyor, gelişiyor, yükseliyor diyor. Bu parti mevcutlara benzemiyor diyor. Bu partiye tedbir alın diyor. Benim param olmadığı için siparişte vermiyorum, ısmarlama da yapmıyorum. Ama üst yapılan ankete göre önce 3,7 sonra 4,2 çıktı. Bu ne demek daha bir yıllık partiyiz. Bu siyasi düzeni yıkacağız"

Partililer ile kısa bir süre sohbet eden HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu daha sonra Edirne'den ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title