Haberler

Dünyada Devrim Yaratan Teknoloji

Güncelleme:

LPG dönüşüm kiti Prins'in Direct Liquimax sisteminin Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.

Prins, Direct Liquimax

Yüksek teknolojisi, tadilat gerektirmeyen montajı ve üstün performansı ile alanında dünyada bir ilk olan direkt/sıvı enjeksiyonlu LPG dönüşüm kiti Prins'in Direct Liquimax sisteminin Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, Prins CEO'su Bart Van Aerle ve İpragaz Geliştirme ve İnovasyon Müdürü Birim Akbaba'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Direct Liquimax sisteminin üstün performansının da farklı araçlarla test edildiği tanıtıma, denizde ise yine dönüşümü yine Prins ile gerçekleştirilen Marinegas teknesi refakat etti.

Bazı konu başlıkları:

Direct Liquimax, diğer sistemlere oranla; yüksek performansına karşın yakıtta %45 ve partikül emisyonunda da %90 tasarruf sağlıyor.

Prins, Türkiye'de, %40'lık Pazar payı ile hitap ettiği üst segment dönüşüm kiti pazarının lideri konumunda.

Dünya dönüşüm kiti pazarında teknoloji lideri olan Prins, 11 yıllık Ar-Ge çalışmasıyla geliştirdiği Direct Liquimax sistemi ile, kendisini gelecek için hazırlayan yegane marka konumunda.

Otomobil üreticileri, 2012'de %70 oranında direkt enjeksiyonlu motorları tercih ederken, bu gelişmeye paralel olarak yegane alternatif sunan Prins'in Direct Liquimax sistemi de dünya pazarındaki yerini arttırıyor.

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay; "İpragaz bulunduğu tüm sektörlerde, pazarı 'bozan' değil, hep 'gelişimine katkıda bulunan' taraf olmuştur" diyerek, gelişen pazarda sertleşen rekabete işaret etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İpragaz Türkiye Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title