Haberler

Dr. Bağcı: "Annelik Yüce Bir Duygudur"

Güncelleme:

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı "Anneler Günü" nedeniyle bir mesaj yayınladı

ÇORUM MİLLETVEKİLİ VE TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ÜYESİ DR. CAHİT BAĞCI’NIN ANNELER GÜNÜ DOLAYISI İLE YAYINLADIĞI MESAJIDIR:

ANNELİK YÜCE BİR DUYGUDUR

Annelik dünyada başka hiçbir şeyle kıyaslanmayacak yüce bir duygudur. Anneler,sınırsız sevginin, engin hoşgörünün, iyiliğin, şefkatin, merhametin en temiz ve masum duyguların sembolleridir. Kutsal bir görev, koşulsuz sevgiye dayanan yüce bir duygudur. Ailenin temel direği olan anneler, hiç eksilmeyen bir sevginin, sonsuz bir sabrın, fedakârlığın, iyiliğin, şefkatin, merhametin, kısacası en temiz ve en masum duyguların timsalidirler. Dünyadaki bütün kötülükleri yenebilecek en etkili güç sevgidir. Sevgi de anneyle başlar. Sevginin en büyük kaynağı olan, sınırsız hoşgörüsü ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimiz, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, en büyük destekçimizdir. Sevgilerin ve mutlulukların en güzeline layık ve yaşamdaki en değerli hazinemiz olan annelerimize destek olmalı, onları yalnız belirli günlerde değil, yaşam boyunca sevgi ve içtenlikle kucaklamalı ve sevgi göstermeliyiz. Dünyayı sevgiyle yoğuran ve anlamlı kılan, baş tacımız, en değerli varlıklarımız annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi ve yalnız olmadıklarını göstermek için önemli bir fırsat olan Anneler Günü'nü bir kez daha tebrik ediyor, Annelerimizin yılın sadece bir gününde değil, 365 gününde de hatırlanması dileğiyle tüm annelerimize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. 


 

Kaynak: Temsilci / Güncel

Anneler Günü Cahit Bağcı Ak Parti Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title