Haberler

DP World Yarımca Limanı Açılış Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dubai Port (DP World) Yarımca Limanı'ndan görüntüler Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın konuşması Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın konuşması DP World Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Ahmet bin Sülayem'in konuşması Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın Binali Yıldırım'a hediye takdimi -Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışa canlı yayınla bağlandı -Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: -"Türkiye'ye son 13 yılda doğrudan yabancı sermaye yatırımlarında 10 kattan fazla artış var. İnsanlar geleceğe yatırıma karar verirken neye bakıyor?

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dubai Port (DP World) Yarımca Limanı'ndan görüntüler

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın konuşması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın konuşması

DP World Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Ahmet bin Sülayem'in konuşması

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın Binali Yıldırım'a hediye takdimi -Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışa canlı yayınla bağlandı

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım:

-" Türkiye'ye son 13 yılda doğrudan yabancı sermaye yatırımlarında 10 kattan fazla artış var. İnsanlar geleceğe yatırıma karar verirken neye bakıyor? Ülke, hukuk devleti mi? İstikrar var mı? Güçlü siyasi irade var mı? Bunlara bakıp, karar veriyor." dedi.

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı:

-"Çevre altyapısının geliştirilmesi için son 13 yılda 131 projeyi destekledik, bu projelere yaklaşık 12 milyon lira tutarında kaynak aktardık. 2003-2015 yılları arasında yapım, proje, onarım, güçlendirme, zemin etüdü gibi işler kapsamında, 78 adet yatırım gerçekleştirdik, halen 8 adet yatırımımız devam ediyor."

-DP World Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Ahmet bin Sülayem:

-"Elimizden geldiğince en son, en akıllı teknoljiyi Yarımca Limanı'nda hayata geçirdik, çalışmalarımıza yansıttık. Çünkü ekonomi akıllı bir ekonomi. O yüzden de akıllı teknoloji kullandık. Sadece Yarımca ile sınırlı kalmayacağız."

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Türkiye'ye, son 13 yılda doğrudan yabancı sermaye yatırımlarında 10 kattan fazla artış var. İnsanlar geleceğe yatırıma karar verirken neye bakıyor? Ülke, hukuk devleti mi? İstikrar var mı? Güçlü siyasi irade var mı? Bunlara bakıp, karar veriyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Güldemet Sarı Binali Yıldırım Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title