Haberler

Doğu Anadolu'da Dondurucu Soğuklar: Ardahan'da Sıcaklık -31 Dereceye Düştü

Güncelleme:

Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 31 dereceyle Ardahan'da ölçüldü. Ağrı, Kars ve Erzurum'da da dondurucu soğuklar yaşandı. Erzurum'da yol ve kaldırımlarda buzlanma meydana geldi. Ardahan'da ise vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Doğu Anadolu'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 31 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 23, Kars'ta 21, Erzurum'da ise 17 derece kaydedildi.

Erzurum'da dondurucu soğuk nedeniyle yol ve kaldırımlarda buzlanma meydana geldi.

Park halindeki araçların camlarının buzla kaplandığı kentte, bazı vatandaşlar araçlarını soğuktan korumak için üzerine battaniye örttü.

Cami bahçelerindeki şadırvanların etrafı buzla kaplandı, belediye ekipleri kar ve buz temizleme çalışmalarını sürdürdü.

Ardahan'da ise sabah iş yerlerine yürüyerek gidenler, dondurucu soğuk nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bazı vatandaşların kaş ve kirpikleri dondu, yol ve kaldırımlarda buzlanma oluştu.

Ev ve iş yerleri camlarının da buz tuttuğu kentte, Kura Nehri bölgesinde pus oluştu.

Ağrı'da da dondurucu soğuklar nedeniyle ağaçlar kırağı tuttu.

Murat Nehri ve derelerin buzla kaplandığı kentte, bazı yerlerde de sis meydana geldi.

Taşlıçay ilçesinde de dereler buzla kaplandı.

Kars'ta ev ve iş yeri camları buzla kaplandı

Kars'ta ise bina çatılarında buz sarkıtları oluştu, ağaç ve bitkiler kırağı tuttu.

Bazı vatandaşlar, ev ve iş yerlerinin buzla kaplı camlarını temizlemeye çalıştı.

Sarıkamış'taki esnaflardan Serhat Gökmen, havaların çok soğuduğunu belirterek, "Gece eksi 20'leri gördük, camlarımız buz tuttu şimdi temizlemeye çalışıyoruz." dedi.

Bazı esnaf da kar ve soğuklar nedeniyle yiyecek bulamayan sahipsiz hayvanları besledi.

Kaynak: AA / Güncel

Doğu Anadolu Ardahan Erzurum Ağrı Kars Hayvanlar Ulaşım Çevre Hava Durumu Doğa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title