Haberler

Doğa Rutkay Markaport Kampanyası GittiGidiyor'da

Güncelleme:

"Doğa Rutkay Markaport" koleksiyonu 20-25 Şubat tarihleri arasında GittiGidiyor.com'da satışa sunuluyor.

Doğa Rutkay Markaport Kampanyası 20-25 Şubat tarihleri arasında GittiGidiyor'da

Dünyanın önde gelen online pazaryeri eBay'in Türkiye iştiraki GittiGidiyor.com'da Markaport'un Doğa Rutkay için hazırladığı birbirinden şık ofis grubu pantolon, ceket, gömlek ve kabanlardan oluşan çok özel "Doğa Rutkay Markaport" koleksiyonu 20-25 Şubat tarihleri arasında GittiGidiyor.com'da satışa sunuluyor.

Dünyanın online pazaryeri eBay'in Türkiye iştiraki GittiGidiyor.com ile Türkiye'nin ve Dünyanın sevilen ve beğenilen moda markalarını bünyesinde bulunduran Markaport sürpriz bir kampanya ile karşınızda! Gittigidiyor ve Markaport iş birliği ile 20-25 Şubat tarihleri arasında sevilen oyuncu Doğa Rutkay'ın modelliğiyle birbirinden şık ürünleri satışa sunuyor. Markaport'un Doğa Rutkay ile birlikte hazırladığı bu çok özel koleksiyonda, Ofis grubu pantolonların, ceketlerin, bluzların ve kabanların yer aldığı bu çok kampanyayı incelemek ve satın almak için www.gittigidiyor.com adresini ziyaret edin.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğa Rutkay Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title