Haberler

Doğa Koleji Öğrencileri Dünya Su Günü'nü Pınar Altuğ ile Kutladı

Doğa konseptli eğitim modeliyle çevre sorunlarına duyarlı ve bu konuda çözüm üreten sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, her yıl olduğu gibi bu yıl da 22 Mart Dünya Su Günü’nü tüm öğrencileriyle birlikte kutladı.

Doğa konseptli eğitim modeliyle çevre sorunlarına duyarlı ve bu konuda çözüm üreten sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, her yıl olduğu gibi bu yıl da 22 Mart Dünya Su Günü'nü tüm öğrencileriyle birlikte kutladı. Bu yıl Nestlé Pure Life işbirliğiyle gerçekleştirilen, ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un da katıldığı etkinlikte öğrenciler suyun hayatımızdaki önemine dikkat çekti.

Eğitim vizyonunu doğaya duyarlı bir nesil yetiştirmek üzerine belirleyen ve her yıl Dünya Su Günü etkinlikleri ile suyun önemine bir kez daha dikkat çekmeyi başaran Doğa Koleji, dünyadaki suyu koruma bilincinin arttırılması ve yeterli su tüketiminin önemi ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlayan Nestlé Pure Life ve yüzlerce öğrencisi ile 22 Mart "Dünya Su Günü"nü Sultanahmet'te kutladı.

SULTANAHMET MEYDANI'NDA 'SU' İÇİN ELELE

Doğa Koleji öğrencileri suyun hayatımızdaki önemine dikkati çekmek ve kamuoyunda bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla Sultanahmet Meydanı'nda toplanarak; halk oyunlarından su dansına, ritim gösterilerinden "Tükeniyorum Farkında mısın?" konulu drama gösterisine kadar pek çok etkinlikle Dünya Su Günü 'nünde su tüketimine dikkati çekti.

PINAR ALTUĞ 'SU'YUN HAYATIMIZDAKİ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Doğa Koleji öğrencileri ve Nestlé Pure Life'ın, Dünya Su Günü kutlamalarındaki konuğu, ünlü oyuncu Pınar Altuğ oldu. Altuğ kutlamalarda öğrencilerle bir araya gelerek 'hayatımızda suyun önemi' ve su tüketimine dikkati çekmek için neler yapılabileceğini anlattı.

"EN ÇOK ÇOCUKLA SU İÇME REKOR" DENEMESİ

Doğa Koleji öğrencileri su içmenin önemine de dikkati çekmek amacıyla Nestlé Pure Life işbirliğiyle Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nde Dünya Çocuk Rekorları kapsamında "En Çok Çocukla Su İçme Rekor" denemesi gerçekleştirdi. 22 Mart Dünya Su Günü'nde, çocuklar başta olmak üzere suyun tüm canlılar için önemine ve tasarruf tedbirlerine dikkat çeken öğrencilerin rekor denemesi, Prof.Dr. Orhan Kural Başkanlığındaki Rekor Tescil ve Hakem Heyeti tarafından 310 çocukla tescil edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dünya Su Günü Doğa Koleji Pınar Altuğ 22 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title