Haberler

Dink Cinayetiyle İlgili 2 Kişi Gözaltına Alındı

Hrant Dink'in Öldürülmesiyle İlgili Yürütülen Soruşturma Kapsamında, Trabzon ve İstanbul'da Gözaltına Alınan Şahısların H.s. ile O.ö. Olduğu Öğrenildi.

Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Trabzon ve İstanbul'da gözaltına alınan şahısların H.S. ile O.Ö. olduğu öğrenildi.

Fethiye Çetin'in de aralarında bulunduğu 6 avukat Dink ailesi adına soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarıyla görüştü. Çıkışta bir açıklama yapan Avukat Fethiye Çetin, ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu belirterek, "Soruşturmayı yürüten savcılarla birlikte bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Otopsi raporu henüz açıklanmamış, soruşturma gizli yürütülüyor. Size daha fazla bilgi veremem, 2 kişinin gözaltına alındığını öğrendik" dedi.

Trabzon'da gözaltına alınan H.S. ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da gözaltına alınan O.Ö.'nün Ogün Samast ve diğer 5 kişinin ifadelerinden yola çıkılarak gözaltına alındığı öğrenildi.

(YM-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title