Haberler

Dijital Dergisi Film Studio'dan Köşe Yazarı Atagı

Güncelleme:

Sektörün ilk Dijital sinema televizyon dergisi 'Film Studio''nun 2. sayısı bomba gibi yazarlar ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bilgi Üniversitesi Senaryo Bölümü Başkanı Öktem Başol, Habertürk Gazetesi Sinema Yazarı Kerem Akça, Gazeteci-Yazar Muhsin Kızılkaya, Avukat Faruk Çetinkaya ve Stil Danışmanı Zeynep Tayalı, Film Studio dergisinin 2. sayısında yazıları ile sektöre 'Merhaba' diyecek. Film Studio, ilerleyen sayılarında yazar kadrosuna yeni isimler katmaya da devam edecek.

İlk sayısı Nisan ayında çıkan ve sektörün dizi doktoru Oya Doğan'dan, senarist oyuncu Hasan Kaçan'a, Yeşilçam ekolunun günümüzdeki temsilcisi Hakan Gürtop'tan genç ve başarılı oyuncu Berk Oktay ve sinemanın duayenlerinden Mehmet Soyarslan'a kadar çok sayıda sektör insanının röportajının olduğu Türkiye'nin ilk dijital dergisi Film Studio mayıs sayısında da çok iddialı röportajlar ve haber dosyalarıyla 5 Mayıs 2014 de okuyucularıyla buluşacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Çetinkaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title