Haberler

Dha Yurt Bülteni-17

PKK'lı teröristler, üs bölgesine havan topuyla saldırdı: 1 şehitHAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Tekeli-Gedik Tepe üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan topu ve doçkalı saldırıda 1 asker şehit oldu.

Pkk'lı teröristler, üs bölgesine havan topuyla saldırdı: 1 şehit

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Tekeli-Gedik Tepe üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan topu ve doçkalı saldırıda 1 asker şehit oldu.

Şemdinli İlçesi'nde 2867 rakımlı Tekeli- Gedik Tepe'deki üs bölgesine bugün, PKK'lı teröristler tarafından havan topu ve doçka ile taciz ateşi açıldı. Saldırıda havan topunun isabet ettiği mevzide nöbet tutan 1 asker şehit oldu. Güvenlik güçleri, topçu ateşiyle anında teröristlere karşılık verdi. Saldırının yapıldığı bölge yoğun ateş altına alındı. Şehit askerin cenazesi, üs bölgesinden helikopterle alınarak Hakkari Devlet Hastanesi'ne getirildi. Saldırının yapıldığı bölgeye güvenlik güçleri sevk edilerek, hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Haber : HAKKARİ,

===============================================

Kasiyeri bıçakla tehdit etti, kasadaki parayı alıp kaçtı

ANTALYA'da bir zincir marketin şubesine giren eli bıçakla bir kişi, kasiyer Zeynep Kenger'i bıçakla tehdit ederek, kasadaki parayı alarak kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kasiyer ve müşteriler büyük panik yaşadı.

Kepez İlçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde bir zincir marketin şubesindeki olay, saat 18.30'da meydana geldi. Markete alışveriş yapmak bahanesiyle gelen bir kişi, kasanın önünde müşteri bulunmamasını fırsat bilerek elindeki bıçakla kasiyer Zeynep Kenger'i tehdit etti. Kasada bulunan yaklaşık 300 lirayı alan zanlı, koşarak marketten uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler kasiyer Zeynep Kenger, marketin diğer çalışanları ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Polis, eşkalini belirlediği erkek şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Diğer yandan müşterilerin ve market çalışanlarının büyük panik yaşadığı olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------------

Polisin markette inceleme yapması

Polis detay

Kasiyerden goruntu

Olay anı (güvenlik kamerası)

Haber Tolga YILDIRIM- Kamera: Alparslan ÇINAR/ANTALYA,

===================================================

Iraklı genç, Seyhan Nehri'nde kayboldu /EK

CESEDİ BULUNDU

Adana'da serinlemek için girdiği Seyhan Nehri'nde kaybolan, Iraklı Enver Kaplan'ın cesedi, dalgıç polisler tarafından yaklaşık 3 saat sonra bulunarak sudan çıkarıldı. Kaplan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Haber: ADANA,

===================================================

İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 8 YARALI

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 8 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Zonguldak-İstanbul karayolu'nun 32'nci kilometresinde meydana geldi. Zonguldak'tan Ereğli İlçesi'ne giden Mehmet İlhan yönetimindeki 67 UD 463 plakalı otomobil, şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen Yasin Kuzcalı yönetimindeki 78 YD 932 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, yaralanan sürücüler İlhan ve Kuzcalı ile her iki otomobilde bulunan Emine İlhan, Vasfiye Demirci, Buğlem Demirci, Ereğli Devlet Hastanesi'ne, Yasemin Kuzcalı, Sıdıka Turgut ve Efekan Turgut ise Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Kaza yapan araçlar

-Araçların çekiciyle çekilmesi

-Yoldan geçen araçlar

-Araçların olay yerinden ayrılması

-Süre: (02.15) Boyut: (50 MB)

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

==================================================

Emniyet Müdürü'nden SMA hastasına polis üniforması

ADIYAMAN'da, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, söz verdiği SMA hastası 5 yaşındaki Firdevs Koparal'a polis üniforması hediye etti.

İl Emniyet Müdürü Metin Alper, eşi Kezban Alper ile birlikte Bahçelievler Mahallesi'nde oturan Fatma ve Mehmet Koparal çiftinin SMA hastası kızları Firdevs'i evinde ziyaret etti. Aile ve Firdevs'in bayramını kutlayan Alper, daha önce söz verdiği polis üniforması hediye etti. Ziyarette Firdevs'in sağlığı hakkında bilgi alan Alper, şöyle dedi: "Aslında biz Firdevs'e gecikmiş bir ziyaret yapıyoruz. Firdevs'in polis sevgisini daha önce bana iletmişlerdi. Biz o dönemde sadece bir polis şapkası göndermiştik. Ama bugün evinde ziyaret ettik. Bu güzel bayram günün de biz Firdevs'i bir polis elbisesi ile ziyaret edelim dedik. Firdevs'in polis mesleğine olan sevgisini çok iyi biliyorum. Bu yavrularımızın gözlerindeki bir anlık mutluluğu görmek bizim için dünyalara bedel. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacağından hiç şüphemiz yok. En kısa zamanda Firdevs ayağı kalkar diye umut ediyoruz. Belki de çok sevdiği bu polislik mesleğinin mensuplarından bir tanesi olur." Fatma ve Mehmet Koparal çifti, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve eşi Kezban Alper'e ziyaretlerinde dolayı teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Firdevs Koparal'ın evi

Bayram kutlaması

- Emniyet Müdürü Alper'in konuşması

Firdevs'e polis elbisesi üniforması verilmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN,

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 40 MB

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Alper Şemdinli Tekeli PKK Politika Güncel Haberler

title