Haberler

Devrim Acar: Başkanlığa Aday Olabilirim

Karşıyaka'da Kerim Çetin ve Mustafa Özçakar ile birlikte yönetimden istifa eden Futbol Şubesi eski Yöneticisi Devrim Acar, olağanüstü genel kurula gidilmesi halinde başkanlığa aday olabileceğini açıkladı.

Karşıyaka'da Kerim Çetin ve Mustafa Özçakar ile birlikte yönetimden istifa eden Futbol Şubesi eski Yöneticisi Devrim Acar, olağanüstü genel kurula gidilmesi halinde başkanlığa aday olabileceğini açıkladı.

Acar yaptığı açıklamada. Başkan Ali Erten'in artık Karşıyaka'ya verecek bir hizmeti kalmadığını öne sürdü. Acar, "Basketbol takımımızın Barcelona Lassa, futbol takımımızın da Giresunspor ile oynayacağı kritik maçların ardından bir değerlendirme yapacağız. Eger kongre üyeleri ve delegelerimiz teveccüh ederse, başkanlığa aday olabilirim" diye konuştu.

Devrim Acar, basketbol ve voleybol şube yöneticilerinin hafta başında istifa edebileceğini, bu durumda kongrenin kaçınılmaz olacağını ileri sürerken, şöyle devam etti:

"Ali Erten kulübe bir milim katkı koyamadı. Bu işler vizyon ister. Cebinde parası olan, Karşıyaka'ya tüm gücüyle hizmet eden insanlar gerekli. Asla Karşıyaka'yı bırakmayacağız. Ancak Ali Erten görevde kalmada ısrar ederse kulüp özlenen seviyeye gelemez. Tek aday etrafında toplanılmalı. Bu isim ben olurum veya başka bir yönetici de olur. Yeter ki mutabakata varılsın."

TÜZÜK ENGELİ

Devrim Acar, Karşıyaka'da olağanüstü genel kurula gidilmesi halinde başkan olabileceğini belirtirken adaylığının, tüzükteki bir maddeye takıldığı belirtildi. Kulüp tüzüğünün 30'uncu maddesine göre kulüp başkanı, 1 yılını doldurmuş veya 1 dönem yönetim kurulunda görev yapan ve bu süre içinde aidatını düzenli olarak ödemiş üyeler arasından seçilebiliyor. Devrim Acar'ın üyeliğinin geçen mayıs ayında yapılan kongre öncesi başladığını hatırlatan kulüp çevreleri, bu durumda aday olamayacağını dile getirdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Erten Karşıyaka Lassa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title