Haberler

Develi'de Fayton Turuna İlgi Artıyor

Güncelleme:

Develi'de, Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü ve Develi Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği fayton turuna ilgi artıyor.

Kayseri'nin Develi ilçesinde Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü ve Develi Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği fayton turuna ilgi artıyor.

Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü ve Develi Belediyesinin beraber yaptığı fayton projesi halk tarafından yoğun ilgi görmeye başladı. Fayton turu yapan vatandaşlar çok keyifli dakikalar geçirdiklerini belirterek, "Güzel bir uygulama olmuş. Arabalarda gezmekten sıkılanlar için değişik bir etkinlik" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Mahmut Kılınç, "Vataşdaşlarmız sağolsunlar faytona ilgi gösteriyor. Düğün ve sünnet turu siparişleri almaya başladık. Düğünlerimizde de bir an olsun vatandaşlara nostalji yaşatmak geçmişe götürmek istiyoruz. Düğünlerin vazgeçilmezi olmak istiyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Develi Belediyesi Atlı Spor Kulübü Sindelhöyük Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title