Haberler

Denizli'de Dağda Kaybolan Aile

Kar toplamaya çıktıkları Başkarcı Dağı'nda kaybolan aynı aileden 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor

Denizli Başkarcı Dağı'nda kaybolan aynı aileden 3 kişiyi arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı.

Kar toplamaya çıktıkları dağdan yollarını kaybeden ve cep telefonuyla yardım isteyen Emir (48), Yıldız (45) ve Mislina Şah'ın (12) bulunması için dün yapılan çalışmalarda sonuç alınamaması üzerine, arama çalışmalarına sabah saatlerinden itibaren yeniden başlandı.

Başkarcı beldesinde bir araya gelen Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Medikal Kurtarma (UMKE), polis ve jandarma ekipleri, dağlık alanda tarama çalışmalarına yeniden başladı. Farklı noktalarda sürdürülen arama çalışmalarına çevre köylerde bulunanlar da katıldı.

Emir, Yıldız ve Mislina Şah, İsrafil Deresi mevkisine araçlarını bırakıp, kar toplamak için Başkarcı Dağı'na çıkmış, dönüşte yollarını kaybetmeleri üzerine 155'i telefonla arayarak yardım istemişti. AFAD, UMKE, polis ve jandarmanın başlattığı ve hava kararıncaya kadar süren arama çalışmasında, kayıplara ulaşılamamıştı. - Denizli

Kaynak: AA / Güncel

Başkarcı Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title