Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan 2 İmza

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor, Dardanelspor'dan santrfor Özer Kutlu ve Sakaryaspor'dan kanat oyuncusu Nurullah Dağaşan'ı renklerine bağladı.

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor, Dardanelspor'dan santrfor Özer Kutlu ve Sakaryaspor'dan kanat oyuncusu Nurullah Dağaşan'ı renklerine bağladı. Birer yıllık sözleşme imzalayan Özer ve Nurullah, Belediyespor'un şampiyonluk mücadelesine omuz vermek istediklerini söyledi.

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip, dün Menemen'de Menemen Belediyespor'la oynadığı özel maçı 1-0 kaybetmesine rağmen sergilediği futbolla kurmaylardan tam not aldı. Denizli Büyükşehir Belediyespor, perşembe günü de Nazilli'de yaptığı karşılaşmada Nazilli Belediyespor'la 1-1 berabere kalmıştı. Kulüp Başkanı Ruşan Uzunoğlu, iyi bir hazırlık döneme geçirdiklerini, yeni sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Dardanelspor Sakaryaspor Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title