Haberler

DENİZLİ AK PARTİ VE CHP'NİN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Honazlılar oy vermeye başladı (2)AK PARTİ VE CHP'NİN ADAYLARI OYLARINI KULLANDIDenizli'nin Honaz ilçesinde tekrarlanan belediye başkanlığı seçiminde, Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Turgut Devecioğlu ve Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Yüksel Kepenek, oylarını kullandı.

Honazlılar oy vermeye başladı (2)

AK PARTİ VE CHP'NİN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Denizli'nin Honaz ilçesinde tekrarlanan belediye başkanlığı seçiminde, Cumhur İttifakı'nın AK Partili adayı Turgut Devecioğlu ve Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Yüksel Kepenek, oylarını kullandı. Devecioğlu oyunu, Atatürk İlkokulu'ndaki 1073 No'lu sandıkta attı. Oy kullanmaya eşi Canan Devecioğlu'yla birlikte gelen Turgut Devecioğlu, sandık görevlilerinden belediye başkanlığı pusulasını alıp, kabine gitti. Devecioğlu, daha sonra oyunun bulunduğu zarfı sandığa bıraktı.

'HONAZLILAR EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR'

Seçimin tekrarlanma kararının ardından yoğun tempoda çalıştıklarını ifade eden Turgut Devicioğlu, 31 Mart seçimlerinin tekrarını bugün yapıyoruz. Honaz ilçemize hayırlı olsun. Hemşerilerimiz tekrar hizmet etme imkanı verirse, hizmet etmeye devam edeceğiz. Görev sürem içinde Honaz'a 15 yıl hizmet ettim. Honaz'da yaşayan kardeşlerim değerlendirecektir. Sandığa giden tüm Honazlı hemşerilerim, en doğru kararı verecektir dedi. Ayrıca AK Parti Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Honaz ilçesine gelerek, Turgut Devecioğlu'na destek verdi.

'İKİNCİ RAUNDU DA KAZANACAĞIZ'

Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkanı adayı Yüksel Kepenek ise, oyunu Cumhuriyet İlkokulu'ndaki 1023 No'lu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kepenek, Honaz için hayırlı olsun. 31 Mart'ta yapılan seçim için maalesef yenileme kararı çıktı. Tekrar sandık başındayız. Başta İstanbul olmak üzere seçim yapılan diğer yerler için hayırlı olmasını dilerim. Demokrasi kazansın. Ben bunun demokrasi zaferi olduğunu düşünüyorum. Sandıkta birinci raundu kazandığımız gibi ikinci raundu da kazanacağız dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile CHP Denizli milletvekilleri Kazım Arslan ile Teoman Sancar, Kepenek'e destek vermek amacıyla Honaz'a geldi. Öte yandan ilçe genelinde 670 polis memuru ile 400 jandarma personelinin seçim güvenliği için görev aldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti Denizli Honaz Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title