Haberler

Denizi Evinin Bahçesine Taşıdı

Harita Mühendisi ve İş Adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, İzmir'in Çeşme İlçesindeki Evinin Bahçesini Duvar Yerine Dev Bir Akvaryumla Çevreledi.

Harita mühendisi ve iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, İzmir'in Çeşme ilçesindeki evinin bahçesini duvar yerine dev bir akvaryumla çevreledi.

İçinde bine yakın balığın bulunduğu 50 metre uzunluğundaki akvaryumda 7 çeşit balık besleyen Mehmet Ali Gökçeoğlu, çok ince hesaplamaların ardından böyle bir projeyi gerçekleştirdiğini belirtti. Kurduğu sistemle deniz suyunu bahçesindeki akvaryuma taşıyan Gökçeoğlu, "Şimdiye kadar hep denizi izledik. Bir de içindekileri canlıları seyredelim dedim böyle bir sistemi kurdum" dedi. Çipura, levrek, kefal gibi balıkların bulunduğu akvaryumun eskiden beri hayali olduğunu belirten Gökçeoğlu, "Yavru balıklar

büyüdüğünde akvaryuma sığmayacaklar. Şimdi onlar dönüp duruyorlar, kıyamıyorum ama büyüdüklerinde biz onları döndüreceğiz" diye konuştu. Bine yakın balığı özel vitaminli yem ve sardalya balığı ile besleyen Gökçeoğlu, akvaryumu görmek için evine her gün çok sayıda ziyaretçi geldiğini söyledi.

(YB-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title