Haberler

Datça İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan servis araçlarına denetim

Güncelleme:

Datça İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, okulların huzur ve güvenini sağlamak için servis araçlarında denetim yaptı. Ekipler, servis araçlarını durdurarak araçlarda kontrol yaptı ve şoförlere bilgilendirmelerde bulundu. Öğrenciler ise emniyet kemerini bağlamaları ve araç durmadan inmemeleri konusunda bilgilendirildi.

Datça İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, okulların huzur ve güvenini sağlamak için servis araçlarında denetim yaptı.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ve asayiş ekipleri, eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla bölgelerinde bulunan okulların huzur ve güvenini sağlamak için harekete geçti.

Servis araçlarını tek tek durduran ekipler, en ince ayrıntısına kadar araçlarda kontrol yaptı.

Sorumluluk alanlarındaki yol güzergahlarında ve okul önlerinde, servis araçlarında gerekli denetim ve kontrolleri yapan ekipler, servis şoförlerine bilgilendirmelerde bulundu.

Jandarma personeli tarafından öğrenciler, emniyet kemerini hareket etmeden bağlamaları, araç durmadan da çıkarmamaları konusunda bilgilendirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Datça Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title