Haberler

Darülaceze Sakinleri Beylikdüzü'nde İftar Açtı

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Ramazan Kasabası Etkinlik Alanı'nda ağırlanan Darülaceze sakinleri iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Devam eden program ile misafirler, huzur ve keyifli bir gün geçirdiler.

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası Etkinlik Alanı'nda Darülaceze sakinlerine keyifli anlar yaşattı. Başkan Uzun'un ev sahipliğinde Fatih Sultan Mehmet Camii avlusunda düzenlenen büyük iftar yemeğinde Beylikdüzü halkıyla oruçlarını açan Darülaceze sakinleri yemeklerini yedikten sonra, etkinlik alnındaki ramazan eğlencelerine katıldı. Özellikle yaşlı amcaların söylediği şiirler ve şarkılar hem arkadaşlarına hem Beylikdüzü halkına tatlı bir hüzün yaşattı. Sahnede "Gangnam Style" ve "Ankara'nın Bağları" şarkıları ile de coşan Darülaceze sakinleri oynadıkları oyunlarla izleyenlerden bol alkış aldı. Program katılımcıların eşlik ettiği Serdar Tuncer ve Cihan Yıldız ekibinin şiir, türkü ve sohbetleriyle devam etti.

Milletvekili İncekara Ramazan Kasabasını Ziyaret Etti

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Ayı etkinlikleri tüm hızıyla coşku içerisinde devam ederken, Ramazan Kasabası'nda Başkan Uzun'un bu seferki konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara oldu. Darülaceze sakinleri ile tek tek ilgilenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Milletvekili Halide İncekara ve AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, gösterdiği sıcaklık ve yakınlıktan dolayı yaşlıların gönlünde bir kez daha taht kurdu ve onlara çeşitli hediyeler verdiler.

Sokak İftarları Devam Ediyor

Ramazan ayında halkla kucaklaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kavaklı 2 Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarında, İhlas sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile vatandaşları selamlayan Başkan Uzun, "İnsanlarımız arasında daha çok sevgi, saygı ve hoşgörüyü geliştirerek birbirimizden güç ve kuvvet almak durumundayız. Bizler bir ve beraber oldukça bu milletin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmez" diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Yeni Projeler Geliyor

Başkan Uzun, Marmara Mahallesi İhlas 2. Kısım'da inşa edilen Kavaklı Aile Sağlığı ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile cami, lojman, kurs merkezinin tamamlandığını havuz ve spor tesisi inşaatının kısa zamanda biteceğini, mahallede bir kapalı spor salonu inşaatına da en kısa sürede başlanacağını vurguladı.

Başkan Uzun İftardan Sahura Kadar Vatandaşlarla Birlikte

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında verdiği iftar yemeklerinin yanı sıra Ramazan Kasabası'nda düzenlenen sahurlarda da Başkan Uzun vatandaşların yanında oluyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ve AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'nün de katılımıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Beylikdüzü halkı birbirleri ile sohbet edip, kaynaştılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Darülaceze Yusuf Uzun Ak Parti Güncel Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

30 yıl hapis cezası verilen Figen Yüksekdağ: Kimsenin yüzü düşmesin, yüreği kararmasın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title