Haberler

Damat "Hayır" Dedi, Nikah Memuru Töreni Terk Etti

Güncelleme:

Muğla'da, "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna gülerek "Hayır" cevabı veren damada sinirlenen nikah memuru salonu terk etti.

Muğla'nın Milas ilçesinde "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna damadın şaka yaparak "Hayır" yanıtı vermesine sinirlenen nikah memuru, töreni yarıda bırakarak salonu terk etti.

GÜLÜMSEYEREK 'HAYIR' DEDİ

Milas'ta, Dilek Berberler ve İsmail Üstün çifti, dünyaevine girmek üzere Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'na gelerek nikah masasına oturdu. Milas Belediyesinde görevli nikah memuru, usul gereği gelin adayına "Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" diye sordu. Gelinin "Evet" cevabının ardından nikah memuru aynı soruyu, damat İsmail Üstün'e yöneltti. Nikah memuru, damadın gülümseyerek "Hayır" cevabı vermesi üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

"ŞAKAYI BAŞKASININ YANINDA YAPARSIN"

Damadın cevabına sinirlenen nikah memuru, masadaki evraklarını toplayıp "Şakayı başkasının yanında yaparsın" diyerek salonu terk etti. Damat Üstün, şaka yaptığını söylese de memurun dönmemesi üzerine gelin Berberler de damada "Aferin, çok güzel oldu" diye tepki gösterdi.

Bir süre sonra salona tekrar dönen nikah memuru, çifti evlendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milas Belediyesi Muğla Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (85)

Hukuk:

Lan millet bi yere gelince kendini bir şey zannediyo

18
28
yanıtYanıtla
Nihat KoçMobil-IOS:

Ben olsam o memura dalardım

13
25
yanıtYanıtla
Adanali:

Memur birkaç adım atıp geri dönüp damada buda benim şakamdı deseymiş çok hoş olurmuş zaten damadın yüz ifadesi yeterince şaşkınlık ifade ediyor bu kadar katı olmaya gerek yok sonuçta insanların mutlu günü

34
1
yanıtYanıtla
Dilara:

Nikah memurlari cok hakli! Nikahta evet asamasinda o kadar soytariliklarla karsilasiyorlarki bir müddet sonra kaldiramiyorlar

12
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

iyi de kardeşim ciddi bir düğün merasimi hazırlarsın sonra en önemli yerde sululuk yaparsın . . . . memur az bile yapmış. . . .

22
7
yanıtYanıtla
.:

dangalak damat

23
3
yanıtYanıtla
urfaliMobil-ANDROID:

Manyak bu işin sakasimi olur ya evet ya Hayır sen Hayır dedim memur haklı doğal olarak

20
4
yanıtYanıtla
memurrrr !!!:

memur kendini ne sanıyorsa ayın üst amiri ağnıza tükürür ona bişi dmez garip ömründe bir kez evleniyor mutlu sevinçli espiri yapmış ona gider yapar kaaaaaat

14
10
yanıtYanıtla
Derya:

Ayyyy gözümden yaş geldi. Videonun sonunu kaç kere izledim hatırlamıyorum. Şaşkoloz damat. Ha ha ha

15
9
yanıtYanıtla
MKA:

Asıl şakayı nikah memuru yapmış :D

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title