Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Erzincan'da.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Erzincan'a bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valilik önünde halka hitap ederek, "Bu şehir hoşgörünün, saygının ve sevginin sembolü haline gelmiş bir şehirdir."

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Erzincan'a bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valilik önünde halka hitap ederek, "Bu şehir hoşgörünün, saygının ve sevginin sembolü haline gelmiş bir şehirdir. Bundan dolayı bütün Erzincanlı vatandaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül Erzincan'da. Erzincan Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ü, Vali Abdurrahman Akdemir, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır ile diğer yetkililer karşıladı.

İlk olarak valiliği ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül'ün konvoyuna il merkezinden valilik binasına gelişine kadar atlı cirit takımı refakat etti.

-CUMHURBAŞKANI GÜL'E YOĞUN İLGİ-

Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan'da valilik önünde kendisini bekleyen ve yoğun ilgi gösteren halka hitaben bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu şehir hoşgörünün saygının, sevginin sembolü haline gelmiş bir şehirdir. Bundan dolayı da bütün Erzincanlı vatandaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Erzincan'da da çok güzel hizmetlerin yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan Havaalanı'nın Türkiye'nin en güzel havaalanlarından biri haline geldiğini vurgulayarak, tüm hizmetlerin vatandaşlar için olduğunu belirtti.

Erzincanlılara, "Sabırla devletinize bağlı, memleketinizi seven yeri geldiğinde her türlü fedakârlığı yapan insanlarsınız" şeklinde seslenen Cumhurbaşkanı Gül, gün boyu Erzincan'da bulunacağını ve ildeki gelişmeleri yakından göreceğini ifade etti.

-"ERZİNCAN DAHA HUZURLU VE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELECEK NESİLLERE TAŞINACAK"-

Kendisine gösterilen yoğun sevgi ve ilgi için de teşekkür eden Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan'ın ve memleketimizin daha huzurlu, güçlü bir şekilde gelecek nesillere taşınacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı Gül, çocuklara çok daha güzel bir gelecek bırakılacağını, okul, sağlık, ulaşım ve iş imkânı açısından her şeyin çok daha güzel olacağını bildirerek, "Ama bu, hepimiz elbirliği içerisinde, omuz omuza, birbirimize sevgi ve saygı çerçevesinde çalışarak olacaktır. Bu şehir bunun en güzel sembollerinden birisidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün ziyaretine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da eşlik ediyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Erzincan Havalimanı Abdurrahman Akdemir Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title