Haberler

Çorum' Da Bayram Namazı Sonrası Silahlı Kavga

Bayramlaşmak İsteyenleri Vurdu

BAYRAMLAŞMAK İSTEYENLERİ VURDU

ÇORUM'un İskilip ilçesine bağlı Yenice Köyü'nde bayram namazı sonrasında köy cami önünde çıkan tartışmada 4 kişi silahla vurularak yaralandı.

İskilip Yenice Köyü'nde meydana gelen olayda, bayram namazı sonrasında herkes birbirleriyle bayramlaşırken Ali Kaçmaz (39) ile aralarında husumet bulunan Sadık Kocatürk (36) ve Barış Kocatürk (32) köylülerin bütün ısrarlarına rağmen bayramlaşmadı. Bunun üzerine aralarında tekrar tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali Kaçmaz, ruhsatsız silahıyla ateş ederek Barış Kocatürk ve Sadık Kocatürk'ü yaraladı. Bu sırada cami avlusunda bulunan Yüksel Açıkgöz (34) ve Mehmet Başyiğit'de (33) vücutlarına isabet eden kurşunlar sonucunda yaralandı. Yaralılar İskilip Devlet Hastanesi ve Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali Kaçmaz ise jandarma tarafından gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title