Haberler

Çocuk Macera Filmi Kral Yolu, İzleyiciyle Buluştu

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesindeki tarihi mekanlarda çekilen Türk sinemasının ilk çocuk-macera filmi Kral Yolu izleyici ile buluştu.

Mersin'in Erdemli ilçesindeki tarihi mekanlarda çekilen Türk sinemasının ilk çocuk-macera filmi "Kral Yolu" izleyici ile buluştu.

"Kral Yolu" oyuncuları Doğa Rutkay, Arda Esen, Yonca Evcimik, Murat Soydan, Zuhal Demir, Seçkin Zenginler filmin yönetmeni Serli Nişanyan ve senaristi Derya Kaya, çocuk oyuncularla İstanbul'da bir alışveriş merkezinde buluşarak gösterime giren filmi birlikte izledi. Filmin oyuncularına sevgi gösterisinde bulunan izleyiciler, film sonunda tüm ekibi ayakta alkışladı.

Erdemli ilçesi Ayaş beldesindeki Kanlıdivane Antik Kenti'nde çekimleri yapılan, animasyonlarıyla da dikkat çeken filmin çocuk izleyicilerin yanı sıra macera filmi seven herkesin ilgisini çekmesi bekleniyor.

Cannes film festivalinde Türk filmleri masasında sergilenen filmin oyuncuları Doğa Rutkay, Yonca Evcimik ve Arda Esen, "Bu film çocuklarımıza bir armağanımızdır" dediler.

Komedi ve macera türündeki film, anne ve babası arkeolog olan bir çocuğun dedesiyle İstanbul'da başlayıp Mersin'in Erdemli ilçesinde devam eden macerasını konu alıyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yonca Evcimik Doğa Rutkay Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title