Haberler

Cizre'de Çatışmalar Akşam'da Devam Etti: 4 Yaralı

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerin saldırısı sonucu 2 polis yaralandı. Öte yandan akşam saatlerinde teröristlerle polis arasında çıkan çatışmada 2 vatandaş yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis karakoluna roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 2 polis yaralanırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan Kaymakam Ahmet Adanur saldırıdan kıl payı kurtuldu. Öte yandan akşam saatlerinde çıkan teröristlerle polis arasında çıkan çatışmada 2 vatandaş yaralandı.

İLÇEDE ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENMEYE BAŞLADI

Cizre'de bugün sabah saatlerinde teröristlerce zırhlı polis aracına atılmak istenen roketin İlçe Devlet Hastanesi'ne isabet etmesinin ardından ilçede başlayan çatışmalar şiddetlendi.

SİLAHLAR VE ROKETATARLARLA SALDIRDILAR

Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon düzenleyen polis, Kobra, Ural ve Ejder adlı zırhlı araçlarla Yafes Mahallesi'ne geldi. Polisin mahalleye girdiğini gören teröristler, zırhlı araçlara uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırdı.

2 roketin bir inşaata, 2 roketin ise zırhlı aracın önüne isabet eden saldırıya, polis de araçlardan ateş açarak, karşılık verdi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE KARAKOLA DA SALDIRDILAR

Buradaki çatışma devam ederken, teröristler Konak Mahallesi'nde bulunan Cizre Emniyet Müdürlüğü ve Dicle Karakoluna da roketatarlı saldırı düzenlendi.

KAYMAKAM ŞANS ESERİ YARA ALMADAN KURTULDU

Saldırı sırasında emniyet binasında bulunan İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur, olaydan şans eseri yara almadan kurtulurken, iki koruma polisi de hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KAYMAKAMLIK VATANDAŞLARI UYARDI

İlçedeki çatışmalar nedeniyle okullardaki öğrenciler de evlerine gönderilirken, büyük korku ve panik yaşayan esnaflar kepenklerini kapattı. Cizre Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda, vatandaşların can güvenlikleri nedeniyle kamuya açık alanlarda durmamaları istendi.

İKİ VATANDAŞ YARALANDI

Cizre ilçesi Yafes Mahallesi'nde öğleden sonra başlayan çatışma, havanın kararması ile şiddetlenerek devam etti. Dörtyol kavşağında araçları durdurup sürücülerden kontak anahtarlarını alan PKK'lılar, araçlarla yolları trafiğe kapatıp polisle çatıştı. Polis, açılan ateşe karşılık verdi. Olaylarda iş yerinden evine gitmeye çalışan Mehmet Emin Butanrı (42) ve Rafet Aşut (23) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Aşut'un durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Çatışmanın Cizre Köprüsü etrafında yoğunlaştığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Adanur Şırnak Güncel Haberler

500

Yorumlar (170)

SvooMobil-IOS:

Göreceksiniz Türk'ün gücünü

137
88
yanıtYanıtla
iyi olur:

bunu en son söyleyen başkomiseri pkk tutukladı fazla ötme sende

yanıt63
yanıt41
akp kahrolsun:

Gorduk cuval gecirince ancak zavali insanlara

yanıt61
yanıt28
he he:

iyi olur rumuzlu, tutukladıkları akıl hastası bir insandı, o komutan değil:))

yanıt4
yanıt3
simko:

hiç bir yerde işgalciler kazanmamıştır. 100 sene 1000 senede geçse kürt halkı özgürlüğüne ulaşacaktır.

128
68
yanıtYanıtla
sen degil tonunda degil:

ne yazikki sen ve senin torunlarin bunu göremeyecekler. cünkü kiyamet alametleri öyle bir yaklastiki, senin gibi fassistlik yapip bu memleketi bölmeye calisanlar kiyamet günü günlerini görecekler. bölücülük ve isyan neymis sorgu sualde belli olacak.

yanıt4
yanıt1
ALTAY:

alınan leş sayısı 10 şuanda. sayı artabilir.

95
76
yanıtYanıtla
simko:

kahrolsun zalim ve katil akp teroristleri

56
93
yanıtYanıtla
HunnMobil-IOS:

Etek giyersen bitmes tabi. Biliyonuz türk kadına silah doğrultmaz.fistan giyip saldırıyonuz. Düşmanın bile mert olanı makbül.sittimin fistanlıları

89
56
yanıtYanıtla
vatanMobil-ANDROID:

gebereceksiniz sonunuz ölüm pkk biz bir ölürüz bin diriliriz. Allahu ekber

82
53
yanıtYanıtla
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title