Haberler

CHP'li Koç İstifa Tartışmalarına Açıklık Getirdi

Güncelleme:

CHP'li Haluk Koç, "Olaylar karşısında sorumluların kayıtsız kalması karşısında vekillerimiz duyarlılık göstererek böyle bir talebi oldu." dedi.

CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP'li milletvekillerinin istifa edecekleri yönündeki tartışmalara ilişkin, "Bazı milletvekillerimiz yaşanan tüm bu olaylar karşısında sorumluların kılını kıpırdatmaması gerçeğini görerek, bir sanatçı duyarlılığı bir kadın duyarlılığı göstererek böyle bir talebi dile getirdiler" dedi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

CHP MYK Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında çalışmalarını sürdürürken CHP Sözcüsü Koç, bir basın toplantısı düzenledi.

"SİYASİ YORUM YAPMADIK"

Toplantı da Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasıyla ilgili CHP milletvekillerinin siyasi yorum yapmadığını belirten Koç, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

"BU İSTİFA TALEBİ SORUMLULARA İSTİFA ÇAĞRISI"

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından CHP'li milletvekillerinin istifa edecekleri yönündeki tartışmalarla ilgili Koç, "Bazı milletvekillerimiz yaşanan tüm bu olaylar karşısında sorumluların kılını kıpırdatmaması gerçeğini görerek, bir sanatçı duyarlılığı bir kadın duyarlılığı göstererek böyle bir talebi dile getirdiler. Mevzuat ayrı biliyorsunuz. Bu istifanın Meclis çoğunluğu tarafından onaylanması gerek. Olay o değil. Konu iki tane CHP bayan milletvekilinin bu feryadı dile getirmesi değil, onların mesaj verdiği kılını kıpırdatmayan gözünü karartmış bu işin siyasi sorumluları. İstifa etmeyi düşünmüyor musunuz? Mesaj odur. " dedi.

"İSTİFA ETMESİ GEREKN AK PARTİLİ VEKİLLER"

Koç, "Bu felaketten siyasi istifa gelmemesi başka bir felakettir. İstifa etmesi gerekenler o önergeleri verenler değil. Özgür Özel, Hasan Ören, Sakine Öz değil, Manisa milletvekillerimiz değil, o önergeye hayır oyu veren iktidarın Manisa milletvekilidir" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Haluk Koç Soma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

fehime:

neden akp limanisa milletvekilerinin hiç sesi çıkmıyor yorumlar ve açıklamalar bekliyoruz

4
15
yanıtYanıtla
...muharremyilmaz43@hotmail.com:

SANA ÖZEL AÇIKLAMA YAPACAK ben konuştum

yanıt0
yanıt0
KISMET:

BİZ MANİSALILAR HÜSEYİN TANRIVERDİ VE MUZAFFER YURTTAŞTAN NEFRET ETTİK YETER ARTIK BAŞBAKANIMIZ BUNLARLA SEÇİME GİRERSE AK PARTİ ÇOK OY KAYBEDER.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title