Haberler

CHP'li Umut Oran Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Umut Oran, genel başkan olması halinde Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Umut Oran 2019 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimi için "Eğer, diyelim ki olağanüstü kurultay da aday olmadı, ben de genel başkan oldum. Benim cumhurbaşkanı adayım Kılıçdaroğlu'dur." dedi.

ADAYI KILIÇDAROĞLU

CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına katılan Umut Oran CHP Genel Başkanlığı adaylığı hakkında soruları cevapladı. Oran, CHP kurultayında genel başkan seçildiği takdirde 2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

DİĞER PARTİLİLERİN DE DESTEK VERECEĞİNİ SÖYLEDİ

Umut Oran, Kılıçdaroğlu'nun diğer partilerin seçmenlerinde de cumhurbaşkanlığı seçiminde oy alabileceğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Umut Oran Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

boş konuşuyorsun senden birşey olmaz

8
1
yanıtYanıtla
evren sonsuz:

şimdiden pazarlık yapıyor, gonulden destek aranır, bu chp zihniyeti işte

6
2
yanıtYanıtla
Istanbuldan:

Chp ne diyorsa hep tersi oluyor. Tv deki komedi programlarini kaldirsinlar bunlar komedi olarak yetiyorlar. Mal bunlar ya gerçekten.

5
0
yanıtYanıtla
cendel:

Aç tavuk kendini darı ambarında zanneder

3
0
yanıtYanıtla
yürrüü:

genel başkan olacakmış oda muhalefet lideri olur ancak belli etti kendini bol kepçe sallamış. Size kalırmı Cumhurbaşkanlığı potansiyeliniz ne ki 3 parti hükümet kuramadınız )))

3
0
yanıtYanıtla
erMobil-ANDROID:

adam en azinda aday olsun nasilolsa bisey olamadi

2
0
yanıtYanıtla
Altın vuruş:

Umut boşuna umutlanma chp genel başkanı yapmazlar seni sende kendine gel öyle ortalığı bulandırma cumhurbaşkanı adayıymıl önce tuncelide chp milletvekili çıkarsaydı Atatürk ün partisini ne hale getirdiniz hdp bi farkınız mı kaldı

1
0
yanıtYanıtla
BEN:

EĞER ÖYLE BİRŞEY OLURSA (OLMAZYA) BEN SANDIĞA SAYGI DUYARIM AMA, TCVATANDAŞLIĞINDAN İSTİFA EDERİM. CUBURİSTAN''A GİDERİM.

1
0
yanıtYanıtla
OğuzboyuMobil-IOS:

Anne babası Türk olmalı, dikkat et annesi Ermeni babası Kürt cumhurbaşkanı adayı bile olamaz yavru

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title