Haberler

Chp, İzmir'de 16 Yıl Aradan Sonra Ön Seçim Yaptı (5)

Birinci BÖLGENİN GALİBİ MUSA ÇAM CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir 2. bölgede açık ara farkla birinci olduğu ön seçimde, 1. Bölgenin galibi de İzmir Milletvekili Musa Çam oldu.

Birinci BÖLGENİN GALİBİ MUSA ÇAM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir 2. bölgede açık ara farkla birinci olduğu ön seçimde, 1. Bölgenin galibi de İzmir Milletvekili Musa Çam oldu. 1991 yılında yapılan ön seçimde Atilla Mutman, birinci çıkmış parti tek milletvekili çıkarmış ve Çam meclise gidememişti. 1999 yılında yapılan ön seçimde Sabri Ergül'den sonra ikinci sırada çıkan Çam, parti baraj altında kaldığı için seçilemedi. DİSK eski Genel sekreteri olan Çam geçen dönem genel merkezin listesine girip Ankara'nın yolunu tuttu.

Bu kez önseçime giren Musa Çam İzmir 1. Bölge'nin 14 ilçesinde en çok oyu alan aday adayı oldu. Birinci bölgede 73 aday adayı ile yarışan Çam birinci çıkmayı garantiledi. Gece boyunca cep telefonuyla arayanları yanıt veren Çam başarısını kutladı, "Bu kez ön seçimin birincisi oldum. Çok mutluyum. Biri bu hikayeyi yazmalı. Başarının sırrı 14 ilçeyi gezdim, her üyeye dokundum. 7/24 çalıştım. Daha ne yapayım?" dedi. - Seçimde

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Musa Çam İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title