Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zonguldak'taki heyelan sonucu yaşamlarını yitiren anne ve oğlu için taziye mesajı yayımladı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zonguldak'ta meydana gelen heyelan sonucu hayatını kaybeden Perihan Çakar ve oğlu Sait Çakar için taziye mesajı paylaştı. Özel, aileye başsağlığı dileyerek, Allah'tan rahmet temennisinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Zonguldak Merkez'de yaşanan heyelan nedeniyle göçük altında kalarak yaşamlarını yitiren Perihan Çakar ve oğlu Sait Çakar'a Allah'tan rahmet, Çakar ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Zonguldak'ta meydana gelen heyelan sonucu bugün göçük altındaki cansız bedenlerine ulaşılan Perihan Çakar ve oğlu Sait Çakar için taziye mesajı paylaştı. Özel'in bugün sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşım şöyle:

"Zonguldak Merkez'de yaşanan heyelan nedeniyle göçük altında kalarak yaşamlarını yitiren Perihan Çakar ve oğlu Sait Çakar'a Allah'tan rahmet, Çakar ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Zonguldak Doğal Afetler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title