Haberler

CHP Ankara Aday Adayları Yemekte Buluştu

CHP Ankara aday adayları yemekte buluştu CHP Ankara aday adayları ve partililer, Gölbaşı ilçesinde düzenlenen programda bir araya geldi.

CHP Ankara aday adayları yemekte buluştu CHP Ankara aday adayları ve partililer, Gölbaşı ilçesinde düzenlenen programda bir araya geldi. Programa, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Ankara Milletvekili Aylın Nazlıaka, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ile Ankara milletvekili aday adayları katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partililere gönderdiği mesajın okunmasının ardından bir konuşma yapan Keskin, "Bu dönem başka bir dönem olacak. Bu dönem CHP'de ön seçimlerden dolayı CHP'nin Ankara'sında çiçek açtı. Örgüt olmanın nasıl olacağı konusunda çok büyük örnek sergiliyoruz. Hedefimiz Ankara'da birinci, Türkiye'de iktidar olmak" dedi.Programda aday adaylarının toplu fotoğraf çekiminin ardından Gülseren Kılıç'ın halk müziği konseri ile sona erdi. ...

Kaynak: AA / Güncel

Adnan Keskin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title