Haberler

Charles Webster Icebarist Club&Lounge'da

Güncelleme:

İstanbul'un en önde 'Avant-garde' mekanında müziği tecrübe etmeye hazır mısnız?

Icebarist, yeni sezonda kendine has eğlence tarzını müziğin dahi isimleriyle birleştirerek 'öncü mekan' olmaya devam ediyor.

Yeni sezona damgasını vuracak bir başlangıç yapan Icebarist Club&Lounge, 28 Eylül'de ünlü prodüktör ve DJ Charles Webster'la gelenlerin ruhuna dokunarak hayatınıza yeni bir pencere açacak.

Icebarist Club&Lounge'da resident DJ 'Latebug' Mete Orhon'un performansıyla başlayacak gece, dans müziğinin epik prodüktörlerinden Charles Webster'ın 'house' müziği 'soul' tonuyla birleştirdiği performansıyla devam edecek.

Elektronik müziğin durağanlığına orijinalliğiyle karşı çıkan efsanevi isim, albümleri 100 binlerden fazla satan sanatçı tarzıyla her zaman ana akımdan ayrı kalmayı başardı. Her albümde kendini ve müziğini yenileyen, bu yolda deneyselliği kullanan Webster, 'Avant-garde' tarzıyla ana akımın dışında kalmasına karşın, albümlerinin çok yüksek satış rakamlarına ulaşmasıyla da müziğe defalarca yön veren fenomenler arasına girdi.

İçindeki müzik ateşini Beatles ve David Bowie'yle yakan Webster, Kraftwerk'in etkisiyle 15 yaşında bir gitar bir davul seti ve bir synthesizer aldı. Müziğindeki orijinalliği küçük yaşlardan beri kullandığı farklı enstrümanları sentezleyerek ortaya çıkardığını dile getiren Webster'ın yükseliş hikayesi ise Nottingham'da başladı. 2002 yılında kendi plak şirketi MiscoRecords'u kuran sanatçı müzik kariyerine yapımcılığı da ekledi. MiscoRecords ve arkasındaki akıl Webster, müziğe bakışının bütünselliğini plak tasarımlarına yansıtarak yenilikçi akımlar başlattı. O gün bugündür albüm tasarımı ödüllerini kimseye bırakmayan label, trendsetter kimliğine büründü.

Dünya çapında üne kavuşan DJ'in başarı hikayesi 2011 yılında 'Café de Flore' filmine ilham kaynağı oldu. 'Fransız filozoflar için 'varoluşçuluk' akımının başlangıç noktalarından biri olan café'nin ortamı Webster'in ilhamıyla birleşti ve ortaya ünlü Fransız şarkıcı ve aktris Vanessa Paridis'in rol aldığı 'Café de Flore' çıktı. Charles Webster çok yönlü yaratıcılığını 'Doctor Rock It-Café De Flore' şarkısını bu film için 'remix'leyerek, şaşırtıcı parçalardan oluşan soundtrack albümüne de dahil oldu.

Non-stop bir eğlence anlayışı

Maslak'da bulunan Windowist Tower binasının altında yer Icebarist&Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00'den 01.00'e kadar açık olan mekânda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence 04.00'a kadar devam ediyor. Tüm etkinlikler www.icebarist.com adresinden takip edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title