Haberler

ÇENGELKÖY SPOR TESİSLERİ AÇILDI

Güncelleme:

Çengelköy Spor Tesislerinin açılışı, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ve semt sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Gençlerin sporla daha çok meşgul olmasına ehemmiyet veren Üsküdar Belediyesi Üsküdar’ı yeni tesislerle buluşturmaya devam ediyor. Çengelköy’de hizmete giren tesisin açılış töreninde Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen küçük bir konuşma yaptı.

 

Ak Parti’nin Üsküdar’a ve Üsküdar’ın gençlerine dair projelerinden bahseden Hilmi Türkmen sporu tabana yayma ve geliştirme projesi kapsamında Üsküdarlılara, bir çok spor dalına ulaşabilmeleri için modern ve kapsamlı tesisler yapmakta oldukları müjdesini verdi. Çamlıca Spor Okulu, Bağlarbaşı Spor Kompleksi ve Ünalan Spor Kompleksi gibi büyük ve çok amaçlı binalar inşa ederek her yaştan Üsküdarlıya sağlıklı ve kaliteli spor yaşam alanları ve dinlenme merkezleri sunacaklarına vurgu yapan Türkmen Çengelköy Spor Tesislerinin açılışında bulunmaktan duyduğu onuru da dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hilmi Türkmen Mustafa Kara Sinan Aktaş Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title