Haberler

Cannes En İyi Yönetmen Ödüllü Tony Gatlıf'ten Melike Şahin'e Klip!..

Kendine özgü yorumuyla alternatif müzik sahnesinde geniş bir dinleyici kitlesi bulunan Melike Şahin, "Sevmek Suçsa Suçluyum" isimli yeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

Geçtiğimiz aylarda yine Sony Music etiketiyle yayınlanan "Deli Kan" isimli şarkısıyla büyük beğeni toplayan sanatçı; Yunan ezgileriyle bezeli umut dolu şarkısı "Sevmek Suçsa Suçluyum" ile müzikseverlere farklı bir lezzet sunuyor.

Sözleri Melike Şahin'e ait olan, bestesini ise Can Güngör'le beraber yaptıkları şarkının düzenlemesinde Can Güngör imzası bulunuyor.

ÖDÜLLÜ YÖNETMENDEN KLİP

"Sevmek Suçsa Suçluyum"un klibi; "Exils" filmiyle 2004 Cannes Film Festivali'nde "En İyi Yönetmen" ödülünü alan Fransız yönetmen Tony Gatlif tarafından çekildi. Sirkeci Garı'nda, şarkının ruhuna uygun olarak neşeli bir atmosferde gerçekleşen çekimlerde sanatçıya otuz kadın oyuncu eşlik etti.

Daha önce Tony Gatlif'in son filmi "Djam"in film müzikleri albümünde de üç şarkı seslendiren Melike Şahin, Gatlif ile kendi klibi için bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu şöyle ifade etti:

"Klibimi Gatlif gibi bir yönetmenin ellerine emanet etmiş olmaktan dolayı tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim. Şarkıyı yazarkenki hislerimi klibe gayet şeffaf bir şekilde yansıttı. Sevmek Suçsa Suçluyum'un kedere düştüğümüz anlarda bize şifa olmasını, dayanışarak iyileşebileceğimizi hatırlatmasını diliyorum."

Melike Şahin - Sevmek Suçsa Suçluyum

Melike Şahin kimdir?

Melike Şahin, 1989, İstanbul doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

2011-2017 seneleri arasında BaBa ZuLa'ya Türkiye ve dünya turnelerinde vokalist olarak eşlik etti; Avrupa, Meksika, Hindistan ve Avusturalya'da 250'nin üzerinde konser verdi.

2017 Cannes Film Festivali'nde, Tony Gatlif'in son filmi Djam'in dünya prömiyeri öncesinde konser verdi ve filmin soundtrack albümü için üç şarkı seslendirdi.

2017 Kasım ayında, Sony Music Türkiye etiketiyle Deli Kan adlı teklisini paylaştı. Dinleyiciden büyük beğeni toplayan şarkının aranjesi Cihan Mürtezaoğlu'na ait.

Sanatçı 2018 baharını da "Sevmek Suçsa Suçluyum" adlı yeni teklisiyle selamladı. Aranjesi Can Güngör tarafından yapılan şarkının klibi dünyaca ünlü ödüllü yönetmen Tony Gatlif tarafından çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Sony Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title