Haberler

Çaldığı Kasayı Çöpe Atarken Yakalandı

Kahramanmaraş'ta, Bir İş Yerinden Çaldığı Çelik Kasanın İçini Boşaltan Zanlı, Kasayı Çöpe Atmak İsterken Polis Tarafından Yakalandı.

Kahramanmaraş'ta, bir iş yerinden çaldığı çelik kasanın içini boşaltan zanlı, kasayı çöpe atmak isterken polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, kentte son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Bürosu dedektifleri, önceki gün durumundan şüphelendikleri 46 DN 447 plakalı otomobili takibe aldı. Polislerin gizlice izlediği şüpheli, Adana yolu Erkenez Köprüsü civarında otomobilinden inip, araçta bulunan çelik kasayı yanına alarak yoldan uzaklaşmaya başladı. Bu sırada operasyon düzenleyen ekipler, İbrahim A. isimli şahsı çelik kasayla birlikte ele geçirdi.

İbrahim A.'nın, bir iş yerinden çaldıktan sonra içini boşalttığı çelik kasayı çöpe atmak istediği belirlendi.

Hırsızlık Bürosu dedektifleri tarafından yürütülen çalışmada; İbrahim A.'nın, Menderes Mahallesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerine gece yarısı girerek, içerisinde 45 bin YTL para, değişik bankalara ait 13 adet çek defteri ve 2 adet silah bulunan çelik kasa ile iş yerindeki 3 adet bilgisayar, 1 adet televizyon ve 1 adet fotokopi makinesini çaldığı tespit edildi. Şüphelinin otomobilinde ve gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda; iş yerinden çalınan para ve diğer malzemeler ile hırsızlıkta

kullanılan spiral makinesi, çekiç, boru anahtarı ve manivela ele geçirildi.

İbrahim A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, şüphelinin ortağı olduğu iddia edilen Ömer Ş. isimli şahsın yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

(ACB-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title