Haberler

Çağlayan, "Boya Bizden, Fırça Sizden" Etkinliğinin Sahiplenildiğini Söyledi

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından "Boya Bizden, Fırça Sizden" etkinliği kapsamında 06 Eylül 2013 Cuma günü Demirtaş Mahallesi Fuat Umay Sokak'ta bulunan beton merdivenler boyandı.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ile çok sayıda gönüllü vatandaşın katıldığı etkinlik sonunda beton merdivenler rengarenk görünüme kavuşturuldu. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'de yapılan bu tür etkinliklerin özgürlüğe ve demokrasiye duyulan özlemden kaynaklandığını belirtti. Başkan Çağlayan ise ilk etkinliğin vatandaşlar tarafından "Aşıklar Merdivenleri"nde olduğunu belirterek, ikinci kez gerçekleştirilen bu organizasyonun vatandaşlar tarafından fazlası ile sahiplenildiğini söyledi.

Yapılan açıklamaların ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Üniversitesi Rektörlük bahçesinde öğrenciler için kurulan stantta geldiler. Stantta; Üniversiteye kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerle ailelerine pilav, ayran ikram eden Milletvekili Turgut Dibek ile Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, öğrenci ve aileleri ile sohbet ettiler.

Öğrenciler ise kurulan stanttın hizmetinden dolayı Başkan Çağlayan'a ve teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cavit Çağlayan Kırklareli Türkiye Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title