Haberler

Büyükşehir Salihli'de İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Genç, Salihli ilçesine giderek mezarlık ve itfaiye müfrezelerinde incelemelerde bulundu.

İl genelinde hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, devam eden ve yapılması planlanan projeler için ilçelere ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç Salihli ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Genç'e, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, İtfaiye Şube Müdürü Mehmet Kaleli de eşlik etti. Ziyarette ilk olarak Salihli ilçesine yapılan Karaağaç Mezarlığına giderek incelemelerde bulunan Genç, 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün özel hassasiyetleri doğrultusunda il genelinde mezarlıklarımızda çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.

Merkez Müfrezesi'nde Sona Doğru

Daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık Mahallesi'nde yapımı devam eden Merkez İtfaiye Müfrezesi'ne giderek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Genç, Salihli genelinde 5 itfaiye müfrezesi bulunduğuna dikkat çekti.

Salihli Belediyesine Ziyaret

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret eden Mustafa Genç ve beraberindekiler, ilçede yapılması planlanan projeler ve devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Son olarak Sart Mahallesi'nde bulunan mezarlığı da inceleyen Genç, il genelinde yer alan mahalle mezarlıklarında önemli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serpil Çakır Salihli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title