Haberler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı araç envanterini genişletiyor

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, A Takımı hizmet aracı sayısını 35'e yükseltti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, A Takımı hizmet aracı sayısını 35'e yükseltti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın talimatıyla geçen yıl haziran ayında kurulan "Büyükşehir Acil Tamir Takımı - A Takımı" ekibi sayesinde muhtarların, "Muhtar Aktif Sistemi" ve "ALO 153" üzerinden gönderdiği talepler karşılanıyor.

Alanında tecrübeli 80 kişiden ve tam teşekküllü 35 araç ve iş makinesi ile 6 ekipmandan oluşan A Takımı, kırsal bölgeler başta olmak üzere, ilçelerdeki tüm mahallelerde muhtarlık hizmet binaları, mahalle konakları, cami, şadırvan, çeşme, su deposu, fırın ve mezarlık gibi ortak kullanım alanlarının bakım ve tamir çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ekipler ayrıca, iş makinesiyle tarla yollarının açılması ve düzenlenmesi, küçük parke ve torba asfalt (soğuk yama asfalt) ile yollarda oluşan çukurların kapatılması, su kanallarının açılması, yıpranan yön ve trafik tabelalarının değiştirilmesi gibi hizmetler yürütüyor.

Büyükşehir A Takımı envanterine son olarak dahil edilen 2 ATK, 2 kar küreme ve tuzlama aracıyla birlikte hizmet aracı sayısını 35'e yükseltti.

A Takımı bünyesindeki, üstyapı imalatı ve iç kısmı elektrikli el aletleri ile birlikte kırıcı, asfalt yamasında kullanılan kompaktör, kaynak makinesi ile acil müdahalelerde kullanılan araç, gereç ve malzemelerinden oluşan özel olarak yapılan tam donanımlı tamir bakım aracı sayısı, yeni alınan 2 araçla birlikte 9'a çıktı.

Kış mevsimine güçlü ekip ve ekipmanlarıyla giren A Takımı, araç parkına 2 kar küreme ve tuzlama aracını kattı.

A Takımı ekipleri, 80 personel, ATK, greyder, kazıyıcı ve yükleyici, vinç, forklift, kamyon, kamyonet, akaryakıt ikmal, kar küreme ve tuzlama ve hizmet araçlarından oluşan modern iş makinesi ve ekipman desteğiyle ihtiyaç duyulan mahallelere ulaşarak, sorunları çözmeye devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Tragger Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title