Haberler

"Büyükçekmece Okuyor, Okutuyor" projesine 10 bin kitap bağışlandı

Güncelleme:

Büyükçekmece Belediyesi 3'üncü Kitap Günleri, söyleşiler ve ünlü yazarların katılımıyla Belediye Hizmet Binası'nda devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi 3'üncü Kitap Günleri, söyleşiler ve ünlü yazarların katılımıyla Belediye Hizmet Binası'nda devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece Rotary Kulübü ve Ispartakule Rotary Kulübü'nün işbirliğiyle başlatılan "Büyükçekmece Okuyor, Okutuyor" projesine destek olan yayınevi, yazar, sanatçı ve vatandaşlar 10 bin kitap bağışında bulundu. Sosyal medya üzerinde yayılan ve çok sayıda kişinin ilgi gösterdiği kitap bağış kampanyasına sanatçılar Erol Evgin, Selda Alkor, Yonca Evcimik, Ateş Böceği Ercan, Defne Yalnız, Behzat - Süheyl Uygur kardeşler gibi pek çok sanatçı ve kitapsever, birbirlerine "meydan okuyarak" çektikleri kısa videolarla kampanyaya destek verdi. Kitaplar köy okulları, cezaevleri ve kütüphanelere gönderilecek.

Kitaplarından bir bölüm okudular

Etkinliğe katılan yazar Ali Boz, Nermin Ceri, Abdulkadir Özbek, Kamil Aksoy, Elçin Işıdan ve Nesrin Gökpınar etkinlik alanında kitaplarından bir bölüm okuduktan sonra kendi seçtikleri kitapları ihtiyaç sahibi okurlara bağışladı. Etkinliğe katılan çok sayıda kitapsever, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yanlarında getirdikleri kitapları bağışladı. Kitap bağışında bulunan tüm yazarlara teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, "Sayın başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün meydan okumasıyla başlayan ve şuan meydan okuma süreci devam ederken sayısı on binleri aşan kitap bağış kampanyamız bu kitap günlerinin son günlerine kadar devam edecek. Tabii ki ondan sonra da bağış kabul edeceğiz ama bu meydan okuma kampanyasında kitap kabulümüz en son gün ve saate kadar devam edecek. Bu ülkenin bu meydan okumalara çok ihtiyacı var. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza cehalete zarar verdikleri için teşekkür ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Büyükçekmece Güncel Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title