Haberler

Bursasporluların Kasko ve Trafik Sigortası, Anadolu Sigorta'dan

Güncelleme:

Türk futbolunun önemli ekiplerinden birisi olan Bursaspor'un taraftarlarına özel, Anadolu Sigorta güvenceli kasko ve trafik sigortası…

Bursa spor ile Anadolu Sigorta, taraftarlara özel olarak hazırlanacak Bursa spor Kasko ve Bursa spor Trafik Sigortası ürünlerinin çıkarılması konusunda anlaştı.

Bursa spor taraftarlarına özel olarak hazırlanan Bursa spor Trafik ve Bursa spor Kasko ürünlerinin imza protokolü, 31 Temmuz Pazartesi günü, kulübün yeni stadyumu Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Törende, Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, Marmara Bölge Müdürü Kamil Demirel ve Bursa spor Kulübü Başkanı Ali Ay, protokole imza attı.

Protokole göre Anadolu Sigorta, Bursa spor taraftarlarına özel kasko ve trafik ürünü hazırlayıp satışa sunarken, Bursa spor taraftarları da satın aldıkları her bir poliçe ile ek prim ödemeden hem araçlarını güvence altına alacak, hem de kulüplerine maddi destek vermiş olacaklar.

Törende konuşan Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç imzalanan anlaşma ile Bursa spor'a destek vermekten duydukları memnuniyeti vurguladı. İlhami Koç; Anadolu Sigorta'nın spor kulüpleriyle olan işbirliğinin son halkasını, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Bursaspor'un oluşturduğunu ifade etti. Bursaspor'un sportif başarılarını daha da artıracağına ve Bursasporluların bu ürüne sahip çıkacağına inandığını ifade eden İlhami Koç, imzalanan bu protokol sayesinde, Bursaspor'un gücünü pekiştireceğini söyledi. İlhami Koç sözlerini, yapılan işbirliğinin her iki camiaya da hayırlı olmasını dileyerek bitirdi.

Katkılarından dolayı Anadolu Sigorta'ya teşekkür eden Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise, yapılan işbirliğinin Bursaspor'a büyük faydalar sağlayacağını belirtti. Ali Ay, Bursaspor'un başarısının, elde edeceği ekonomik destek oranında, büyüyeceğini ifade ederek; bütün taraftarlara, Bursa'daki iş çevrelerine ve Bursalılara çağrı yaptı, onları Bursaspor Kasko ve Trafik ürünlerini almaya davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Sigorta Bursaspor Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title