Haberler

Bursa Vali Yardımcısı'ndan Boşandığı Eşine Servet

Camide çocuğuna sünnet düğünü yaptırıp emekliye ayrılan Mehmet Özcan, kendisinden 24 yaş küçük eşiyle evlenebilmek için 200 bin lira tazminat ödemiş.

Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar'ın kabrinin bulunduğu  camide mevlit düzenleyip oğluna sünnet düğünü yaptırıp emekliye ayrılan Bursa Vali yardımcısı Mehmet Özcan'ın, eski eşine 200 bin lira tazminat ödeyerek boşandığı ortaya çıktı.

PERSONELİYLE EVLENDİ

Mehmet Özcan, 2008 yılında Kocaeli Vali Yardımcısı görevindeyken nüfus müdürlüğünde sözleşmeli personel Nükhet Özcan ile ilişki yaşamış ve bu ilişkiden önceki gün sünnet düğünü yapılan çocuğu olmuştu. Mehmet Özcan, eşi Sevgi Özcan’dan 2011 yılında boşanarak, Nükhet Özcan ile evlendi. 

200 BİN LİRA TAZMİNAT

Mahkeme , Özcan'ı boşandığı eşine 200 bin lira tazminat ve ayda 1000 lira nafaka ödemeye mahkum etti. Özcan evliliğinin bitmesinde eşinin kusurlu olduğunu öne sürmüş ve "Eş olarak görevlerini yerine getirmedi" demişti.

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURAN SÜNNET

Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ve eşi Nüket Özcan, önceki gün 6 yaşındaki oğulları Mehmet'in sünnet düğününde, Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar'ın kabrinin bulunduğu aynı adı taşıyan camide mevlit düzenledi. Mehter takımı, kılıç-kalkan ekibi ve ateşbazlar gösteri yaptı. Şehzade kıyafeti giyen Mehmet camiye at üzerinde geldi. Şadırvanının önüne taht kuruldu. Konuklara bakır kaplarda ikramlar yapıldı. Öğle namazı sonrası, mevlit okutularak, davetlilere pilav ikram edildi. Özcan 2. sünnet törenini de Bursa Hilton otelinde yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Hüdavendigar Mehmet Özcan Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

ALİ:

Bir valimiz vatandaşa kavat der ötekisi terör örgütü cocuk katiline tebrik mesajı gönderir sonra vali yardımcısı ülkenin yarısı ekmek bulup yiyemez cocuklarına süt bulup iciremezken oğluna padişah merasimi yapıyoo vah vah vah ne hallere düştük

14
1
yanıtYanıtla
coşkun:

DEVLET Emekliye Ayırmadan...Kendisi emekliye ayrılmış...Mülki idari AMİRLİĞİ yapacak kişiler çok iyi eğitmeli,görgülü bilgili yetiştirilmeliler.. Son yıllarda gördüğümüz..Ağzından çıkanı kulağı duymayan...Kendisi ve ailesi halkın hoş karşılamayacağı gösteriş işleriyle uğraşan sözde yönetici kişileri ağzımız açık,şaşkın bir Şekilde izleriz...

12
0
yanıtYanıtla
hüsamettin:

bu parayı nerden bulmuş

10
2
yanıtYanıtla
savaş:

200 bin TL ne zamandan beri servettir diyen yorumcular demekki sizler asgari ücretle çalışmamıssınız ve kağıt üzerinde kişi başı 10 bin dolar olan milli gelirden faydalanan yüzde 10 luk kişilerdensiniz.. Türkiye nin yüzde 70 i için 200 bin TL büyük para sizlerin haberi yok demekki. Açın halinden tok ne anlar diye bir atasözü var onun misali..

11
0
yanıtYanıtla
esob:

AK. VALİ. normal dir

9
1
yanıtYanıtla
Hayri Coşkun:

Adam her şeyi göze almış emeklilik te gelmiş zaten kaçar giderim demiş,demiş te,şimdi bunun makam ve devlet olanaklarını ne kadar kullandığının soruşturması yapılmaz mı yapılmaz bunların ağababaları yalandan resmi ziyaret uydurup ABD'ye diploma törenine gitmiyomu gidiyo o zaman bırakın bu amca da 65 yaşına gelmiş 1-2 şov yapsın devletten vali de çok garip benim haberim yok tu diyor yahu davetiye de mi vermedi muavin bak sen

9
1
yanıtYanıtla
cnn2009:

evlilik dışı çocuğunun olması, vali yardımcılığını sürdürmesine engel olmamış ama

10
0
yanıtYanıtla
şAHANE DÜĞÜN ŞAHANE PARTİ:

200 bin Lira tazminat, 1000 Lira nafakanın meyvesi olan çocuk elbette değerlidir.Şovenizme de teslim edilebilir. Bir yanda türbe, cami, mehter, kılıç; bir yandan da Hilton Oteli modern götürücülük. Başka yerde de zavallı, gariban Kürtlerin çocukları teröre kurban ediliyor ki devlet gücünü göstersin ve vali bey, bu yaptıklarını çok iyi yapsın. Ne yapalım devlet hep uyanıkların devleti oldu. Garibanlar boynu bükük yaşamaya devam etsin.

8
1
yanıtYanıtla
memur emeklisi:

vali yardımcısı neticede devlet memuru nerden buluyor bu kadar parayı bizde memur emeklisiyiz halen çalışıyoruz

8
1
yanıtYanıtla
istanbullu:

abartacak ne var hapsi mehter takımı birde ata bindirmiş bir iki kurdele bağlanmış bez parçalarından çadır kurulmuş hepsi bu. her vatandaşın yapabileceği normal birşey. sen roman kardeşlerimizin sünnet ve evlilik düğünlerini bir görsen sanki kral düğünü ama onlarınki hayatın akışı öyle olduğu için dikkat çekmiyor.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title