Haberler

Bursa'da Moğol Sirki Nefesleri Kesti

Bursa'da Gösteri Yapan "Moğol Sirki" Nefesleri Kesti. 30 Kilogram Ağırlığındaki Güllelerle Futbol Yıldızı Ronaldinho'nun Hareketlerini Yapan Moğol Herkül Adam, 150 Kilogram Ağırlığındaki Halteri de İp Gibi Savurdu.

Bursa'da gösteri yapan "Moğol Sirki" nefesleri kesti. 30 kilogram ağırlığındaki güllelerle futbol yıldızı Ronaldinho'nun hareketlerini yapan Moğol Herkül adam, 150 kilogram ağırlığındaki halteri de ip gibi savurdu.

Garanti Bonus Card tarafından Türkiye'ye getirilen ve İzmir Yolu üzerindeki Carrefoursa Alışveriş Merkezi otoparkına kurulan sirk, en çok Bursalı çocukların ilgisini çekti. Seyircilerin alkışları arasında piste çıkan Moğol Herkül 30 kilogram ağırlığındaki demir gülleleri başının üzerine alarak ünlü futbolcu Ronaldinho'nun hareketlerini yaptı. Herkül adam daha sonra 150 kilogram ağırlığındaki halteri vücudunun üzerinde ip gibi savurdu. Herkül halterle birlikte 3 kişiyi de üzerine alıp 280 kilogram ağırlığı

aynı anda kaldırdı. Daha sonra sahne alan lastik kız 20 hulohopu aynı anda çevirerek küçük izleyicilerden alkış aldı. En son olarak sahne alan Moğol akrobatlar ise yerçekimine meydan okuyan gösterileriyle nefesleri kesti. Birbirlerinin üzerine çıkarak üst üste 3 kişi ip atlayan akrobatlar ilgiyle izlendi.

(UU-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title