Haberler

Burdur Müftülüğü Toplum Yararına Çalışma Projesi Denetimi

TYÇP Personeli İl Müftüsü Osman ARTAN Ve İşkur Müdürü İsmail DEVECİ, Tarafından Denetlendi.

Toplum Yararına Çalışma Projesi çerçevesinde İŞKUR ile Burdur İl Müftülüğü arasında yapılan protokol kapsamında İl Müftülüğüne ait camilerde "Bahçe Temizliği, Fidan Dikim Faaliyetleri ve Çevre Düzenlemesi İşi" projesi uygun görülerek sözleşme, İl Müftüsü Osman ARTAN ile Burdur İŞKUR İl Müdürü İsmail DEVECİ tarafından İl Müftülüğü toplantı salonunda 01.07.2011 tarihinde imzalanmıştı.

Burdur İşkur Müdürü İsmail DEVECİ ve İl Müftüsü Osman ARTAN, "Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında "Cami ve bahçe temizliği, Fidan Dikim faaliyetleri ve Çevre Düzenlemesi İşi" projesi ile işe başlayan personeli görev yerlerinde denetledi.

Bir program dâhilinde çalışmalara devam eden TYÇP çalışanları, 21.09.2011 tarihinde Yarıköy Köyü Camiinde bahçe temizliği, fidan dikim hazırlıkları ile çevre düzenlemesi yaptı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Müftüsü Osman ARTAN ve Burdur İşkur Müdürü İsmail DEVECİ, gördüğü tablodan oldukça memnun oldu.

Camilerin içi, dışı, bahçesi, şadırvan ve tuvalet temizliği yapılarak, ibadete hazır bir halde vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu belirten il müftüsü Osman ARTAN, "Camilerin gönle, göze, kulağa hitap eden unsurları ile toplumsal hayatımızın odak noktalarını oluşturduğunu" vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü.

"Camiler, Rabbimizle buluştuğumuz, huzura çıktığımız, müminlerle görüştüğümüz mekânlardır. Camilerimizin içinde huzuru ve güzelliği yakaladığımız gibi dışında da aynı güzellikleri yakalamak gerekir. Camilerin sağlam, estetik, fonksiyonel, müştemilatları çevre düzenlemesi açısından da göze hoş gelen, çevre değerlerini dikkate alan bir anlayışla yapılması gerekmektedir.

Burdur İşkur Müdürü İsmail DEVECİ ise yapmış olduğu değerlendirmede; burdur da ki camilerin Bahçe Temizliği, Fidan Dikim Faaliyetleri ve Çevre Düzenlemesi İşi" projesi TYÇP personeli tarafından başarı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bu gün Yarıköy Köyü'nde yapmış olduğumuz denetimlerde projenin başarılı bir şekilde uygulandığını, camilerimizin ağaçlandırma ve çevre düzenlemelerinin plan ve program dâhilinde yapıldığını, projenin amacına uygun olarak devam ettiğini memnuniyetle müşahede ettim.

Burada vatandaşların ve çalışan personelin memnuniyetini gördüğümde ne kadar doğru ve başarılı bir proje yürütüldüğünü bir kez daha teyit etmiş bulunmaktayım. Proje kapsamında çalışan 5 adet bayan personel, 1 Temmuz 2011 tarihinde işe başlanmış olup, SSK ve maaşları İŞKUR tarafından ödenmektedir. TYÇP personeline bu sayede geçici de olsa iş imkânı sunulmaktadır."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title