Haberler

Burdur'da 'Evet' Yürüyüşü

Burdur'da 'evet' yürüyüşü*- BURDUR'da 'Türkiye için evet' yürüyüşü yapıldı.

Burdur'da 'evet' yürüyüşü

*- BURDUR'da ' Türkiye için evet' yürüyüşü yapıldı.

Burdur'da Evet Platformu tarafından ' Türkiye için evet' yürüyüşü düzenlendi. Müze Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar mehteran eşliğinde yapılan yürüyüşe Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı ile vatandaş katıldı.

Meydanda konuşan Evet Platformu sözcüsü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Can Özkaya, "Milletimizin kaderinin tayin edileceği tarihe sayılı günler kala, iç ve dış düşmanlarımıza ülkemize sahip çıktığımızı göstermek için 'evet' diye haykıran herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Bayram Özçelik, yaklaşık bir aydır yoğun şekilde referandum çalışmalarını sürdürdüklerini ve vatandaşı bilgilendirdiklerini söyledi. Özçelik, "Bu halk oylamasında TBMM'de iki siyasi partinin mutabakatıyla milletin önüne getirdiği metin oylanacak" diye konuştu.

Milletvekili Reşat Petek de "Anayasa değişikliği milletin menfaatine. Baştan itibaren sayın Bahçeli ile Başbakanımız Binali Yıldırım'ın mutabakatı ile bu değişikliğin gündeme gelmesinden itibaren gece gündüz bu mutabakat için çalıştık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayram Özçelik Reşat Petek Türkiye Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title