Haberler

Bugünün ve Geleceğin Markaları İstanbul'da Şekilleniyor

Güncelleme:

Sustainable Brands-Sürdürülebilir Markalar konferanslar serisinin İstanbul ayağı, 28-29 Mayıs tarihlerinde Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleşiyor.

İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Sustainable Brands Istanbul 2014'te yurt içi ve yurt dışından 80'in üzerinde konuşmacının yanı sıra 40'ı aşan oturum ve 3 workshop da katılımcılarla buluşuyor. Konuşmacılar arasında Unilever'in Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marc Mathieu'den, Sustainable Brands'in Kurucusu Koann Vikoren Skrzyniarz'e, Can Dündar ve Tuba Ünsal'a kadar pek çok isim yer alıyor.

Bu sene Yeniden Düşün, Yeniden Tasarla, Yeniden Yarat - Reimagine, Redesign, Regenerate teması ile marka, pazarlama, iletişim, inovasyon ve sürdürülebilirlik profesyonellerini buluşturan güçlü marka platformu Sustainable Brands Istanbul 2014, 28-29 Mayıs'ta Swissotel The Bosphorus'ta düzenleniyor. Dünyanın çekim merkezleri olan San Diego, Londra, Rio de Janeiro, Buenos Aires ve İstanbul'da düzenlenen konferansın İstanbul ayağı ikinci yılında global markalar ile güçlü Türk markalarını bir araya getiriyor.

Markaların başta değişen tüketici davranışları, teknolojik gelişmeler olmak üzere karşı karşıya oldukları gerçeklere uygun olarak yeniden tasarlanması ve yol haritalarının çıkartılması ile ilgili olarak dünyanın ve ülkemizin güçlü markalarının liderleri yeniden buluşuyor.

80'in üzerinde konuşmacı, 40'ı aşan oturum ve 3 workshop

Bu yıl da marka dünyasına şekil veren pek çok konuşmacıyı ağırlayacak olan konferansa Unilever'in Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marc Mathieu, Goodvertising'in Yazarı ve Ajansı'nın Kurucusu Thomas Kolster, Sürdürülebilir İletişim Ajansı Futerra'nın kurucusu Solitaire Townsend, Anlamlı Markalar Endeksi'nin yaratıcısı Havas Media'nın Kurucu Ortağı Denise Turner, BASF Teknik Pazar Geliştirme Direktörü Dr. Ralph Lunkwitz, Avon Türkiye Genel Müdürü Angela Cretu,3M Sürdürülebilirlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Gayle Schueller, Avery Dennoson'un CEO'su Dean A. Scarborough konuşmacılar arasında yer alacak.

Konferans konuları arasında Sürdürülebilirlik Kültürü Yaratmak, Tedarik Zinciri Yönetimi, İnovasyon ve Tasarım, Paylaşım Ekonomisi, Dijital Pazarlama, Kurumsal İletişimde Yeni Yaklaşımlar yer alıyor. Konferansın ilgi çekecek oturumlarından biri de Can Dündar ve Tuba Ünsal'ın katılacağı 'Bir Sosyal Paylaşım Modeli: Sesli Kitap' oturumu olacak.

Konferansın ikinci gününde bir yan etkinlik olarak Sürdürülebilir Perakende Konferansı da gerçekleştirilecek.

Konferansta Perakendede Sürdürülebilirlik Stratejisi, Değişen Alışverişçi Davranışları, AVM Yatırımları ve Sürdürülebilirlik gibi perakende dünyasını ilgilendiren pek çok konu iş dünyasından yöneticiler tarafından masaya yatırılacak.

Sustainable Brands Istanbul'14 te 3 workshop yapılacak.

Sustaninable Brands İstanbul 2014'te üç de workshop yer alıyor: Forum For the Future CEO'su Sally Uren'in moderatörlüğünde Time Travelling Brands-Markaların Zaman Yolculuğu Stratejik Sürdürülebilirlik ve Tasarım Danışmanı Pınar Öncel'in moderatörlüğünde Re-imagine & Co-Design-Yeniden Düşün Birlikte Tasarla ve Sürdürülebilir İletişim Ajansı Futerra'nın kurucusu Solitaire Townsend'in moderatörlüğünde Futtera Big Brand Debate-Futerra Büyük Marka Tartışması workshop'ları gerçekleştirilecek.

Sustainable Brands Istanbul 2014'ün Platin Sponsorları arasında BASF TÜRKİYE ve UNILEVER TÜRKİYE bulunuyor. Konferansın Gümüş Sponsorları Prefabrik Yapı ve Schneider Electric, İletişim Sponsoru Vodafone, Bronz Sponsorları ise 3M, Avon, Roche, ve TAV Havalimanları. Brandage, Cnbc-e, Global Sustain, Hürriyet, National Geographic, Radikal ve Radyo Voyage gibi güçlü medya kuruluşları da konferansı destekleyen kurumlar arasında yer alıyor.

Karbon Avcıları Sürdürülebilir Markalar Konferansının Karbon Ayak izini siliyor!

Sürdürülebilirlik Akademisi tüm etkinliklerini karbon nötr olarak gerçekleştiriyor. Sustainable Brands Istanbul 2014'da konferansın karbon ayak izi üniversiteli gönüllülerden oluşan "Karbon Avcıları" ekibi tarafından hesaplanıyor ve Ege Orman Vakfı işbilirği ile siliniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuba Ünsal Can Dündar Swissotel Unilever Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title