Haberler

Brıdgestone Tasarım Yarışması Sami Savatlı ile Başlıyor

Güncelleme:

Bridgestone Tasarım Yarışması'nda birbirinden güzel ödüller bekliyor.

Brıdgestone Tasarım Yarışması Başarılı Endüstriyel Tasarımcı Sami Savatlı Direktörlüğünde Başlıyor!

Bridgestone, geleceğin başarılı tasarımcılarının yaratıcılıklarını geliştirmek, kariyerlerini desteklemek amacıyla yeteneğine güvenen her daldan tasarımcıyı günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı telefonlara kılıf tasarlamaya davet ediyor. Tasarım ve teknolojinin mükemmel uyumunu yakalamak için yaratıcılığını kendi tasarımlarına aktarabilecek genç yetenekleri, Bridgestone Tasarım Yarışması'nda birbirinden güzel ödüller bekliyor.

Direktörlüğü Edida en iyi genç tasarımcı ödüllü Sami Savatlı tarafından yapılan yarışmada jüriler arasında "Endüstriyel Ürünleri Tasarımcısı Sezgin Akan", "Moda Tasarımcısı Elif Cığızoğlu", "Moda ve Portre Fotoğrafçısı Mehmet Erzincan", "Kreatif Direktör ve Stil Danışmanı Umut Eker", "Endüstriyel Tasarımcı Sami Savatlı" ve "Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış" yer almaktadır. Facebook üzerinden düzenlenen yarışmada, jüri tarafından, tasarlanacak ürünlerde estetik, özgünlük, işlevsellik, üretilebilirlik kriterleri dikkate alınacaktır.

Sende lastik konseptini tasarımlarımda en yaratıcı ben kullanırım diyorsan; tasarılarını son katılım tarihi 12 Aralık' a kadar https://apps.facebook.com/casecontest/ adresine durma, tasarla gönder!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bridgestone Facebook Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title